2777
2789

من قبلا یکی دو بار برا مژه هام رفته بودم پیشه این ایکبیریه سیریش مدام میگفت بیا ناخن درس کن فلان میگفتم من برا مژه هام اومدم ناخن چیه بخوام کاشت کنم ناخنکاره سابقم هس ضایعه میکردم از رو نمیرفت که پررو سیریش پیام میداد تخفیف گذاشتم دوستاتو بیار خودمو دوستام چنین جاهایی نمیریم حقیقتش نقطه کوره شهر بود من کارش خوب بود یکی دو بار میرفتم تا امروز تماس گرفتم که میخوام مژه هامو یه لحن بدی جواب داد یعنی پیام دادم شستمش عجوزه رو خلاصه از حقتون دفاع کنین واینستین هر کی هر چی میخواد بگه راستی بعضی از آرایشگرا چرا انقد پروان و سیریشن؟.

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.