2777
2789

من اول  بگم ۱۸  سالمه  اون پسر ۲۹

من  حدودا   دو هفته  پیش  داشتم میرفتم بیرون   یکی جلومو گرفت گفت  خوشم  میاد  ازتون شمارتونو  بدید   خب من ندادم   اما کلی  اصرار و با ادبانه      خب  درنهایت  شمارمو گرفت  من حتی  به مادرمم گغتم   گفت آشنا شو عیبی  نداره  اما  مواظبت  کن  بشناسش

خلاصه   من یک بار  باهاش  بیرون  رفتم  جای عمومی   و گفتش که  من خیلی  وقته  تو‌ رو میشناسمت  دختر  خوبی  هستی سر به زیری   گفت حتی  خونوادتو میشناسناستم  پدرتو میشناسم  فلان  کسی هست

خلاصه کلی حرف  زد گفت  من خودم  خواهر  دارم    نمیخوام اذیتت کنم نمیخوام   آهت پشت سرم باشه  من ازت خوشم  اومده  میخوام دوست  باشیم   گفت  من گذشتم   با  دختر بودم     اما  با خواست خودشون اما تو‌اینطوری نیستی و فلان اینا  خلاصه درخواست  دوستی  داد   و اینکه  خیلی ببخشید   رابطه جنسی نخواست   اما گفت  به حدی باشه  که منم مشکلی  نداشته  باشم  رفع بشه   (  ببخشید  بسته  گفتم )   منم  گفتم  اگه میگی من دختر  خوبیم   اینکارو رو نکردم   که خوب شدم  چرا  این انتظارو داری    گفت  من اذیتت نمبکنم    رک  دارم بهت  میگم    آدمیم نیستم گولت بزنم  ولی خودت  میدونی   فکراتو  بکن    اخلاقامو بشناس یه چند وفت

منم   دو هفته  هست  تلفنی  و پیام  باهاش  صحبت میکنم اخلاق  بدی  نداره   من فقط سر  اون ارتباط چیز مشکل دارم 

فردا  قرار داریم نمیدونم‌ چی جواب  بدم  نمیخوام  پشیمون  بشم   میترسم  از یه طرف  خانوادم بغهنن   میترسم  کار اشتباهی  باشه  چون نمیدونم اصلا قصدش چیه  ازدواجه یا فقط  دوستی و هوس

راهنماییم کنید   خیلی  خودم  فکر کردم  

اما میگم اشتباهه این روابط  شاید عوض  یشه  شاید وابسته بشم   از طرفیم  میگم  خوبه  یکی  پیشم باشه  

من   با اون روابطی  که خودش گفت که برطرف بشه  مشکل دارم  فقط  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون خط اولو که خوندم ادامه ندادم

فاصله سنیتون زیاده بیخیالش شو

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

راهنماییم کنید خیلی خودم فکر کردم اما میگم اشتباهه این روابط شاید عوض یشه شاید وابسته بشم ...

وای وای واییییی ببین اشتباه محضهههه 

کات کن این رابطه رو

اسی امیدوارم عاقل باشی و تن به خاستش ندی

عزیزم سنت کمه و نمیتونی از خودت حفاظت کنی و سریع از نظر روحی وابسته میشی و آسیب می بینی و امکان داره توقعات دیگری هم به مرور زمان ازت داشته باشه خیلی سریع کاتش کن حتی فردا نیازی نیست بری ببینیش پیام بفرست و خداحافظی کن 

عزیزم اگه میخوای حرف گوش بدی تایپ کنم و راهنماییت کنم 

وگرنه که وقتمو تلف نکنم

چون اینجا هر دختری مثل شما تاپیک میزنه هرچی میگی بازم کار خودشو میکنه و دوست داره خودشو گول بزنه

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!