2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادمه 1 ماه پیش برای یه رزروی پیام اومده بود من تو ایران خودرو بودم اومد گفت میخام طلا بفروشم نگاه ک ...

اون قرعه کشی ماه قبل بود این برای بهمنه

آنقدر خسته ام که توان ادامه ندارم
واریز داشته یعنی برنده شدن

با سلام ، باعنايت به اعلام اولويت هاي مجاز برنده رزرودرسايت درخواست خريد خودرو (اولويت بندي) به آدt بخش جزييات سفارش واولويت تعيين شده براي جنابعالي با کد پيگيري 19710128 (بخشنامه 4848)، فراخوان واريز وجه اعلام و امکان عقد قرارداد و واريز وجه خودروي ثبت درخواست شده به روش فروش فوق العاده (موعد تحويل90روزه) براي شما فراهم شده است. لطفا جهت انعقاد قرارداد ، واريز وجه و انتخاب نمايندگي تا تاريخ 1403.11.25 به سايت فروش اينترنتي بخش ورود کاربر آيتم " واريز وجه سامانه يکپارچه" مراجعه و از طريق کارتهاي بانکي متعلق به خود نسبت به واريز وجه به حساب ايران خودرو از طريق لينک/#!o?t=0 اقدام نماييد. تحويل خودرو منوط به انعقاد قرارداد و واريز وجه شما خواهد بود و چنانچه به هر دليل وجه خودرو واريز نگردد ثبت نام شما کان لم يکن شده و به منزله انصراف خواهد بود. جهت اطلاع ازضوابط فروش به ن مراجعه فرماييد. *ايران خودرو*

با سلام ، باعنايت به اعلام اولويت هاي مجاز برنده رزرودرسايت درخواست خريد خودرو (اولويت بندي) به آدt ...

خوب برنده شدن دیگه ولی تاریخ واریز وجه گذشته

آنقدر خسته ام که توان ادامه ندارم
سلام کسی از رزرویها براشرپیامک‌واریز وجه اومده؟

نه فعلا

من اوایل در روز ده بار میرفتم چک میکردم انقدر استرسی شده بودم

الان چند روز یکبار میرم چک میکنم فکر نکنم دیگه خبری بشه