2777
2789
عنوان

اونی که دوسش دارم مشروط شده مثل اینکه قراره از دانشگاهمون بره

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 69 پست
گوه توش وه توش گوه توشششششششش دارم دیوونه میشم اینهمه سال اخراج نشد همین این ترممم باید اخراج میشد

از نظر من برو بهش بگو همیشه به رفیقام میگم هیچیو تو دلتون نگه ندارین بنظرم تو هم برو جلو و بهش بگو حتی اگه جوابش منفی باشه لاقل بعد نمیگی رفت با یه نفر دیگه دیر شد و من بهش نگفتم که میخوامش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف میگه از کجا بفهمم کدوم دانشگاه میره که منم برم پیشش اونوقت شما میگین ابله مگه؟😐کاسه داغ تر از ا ...

نه در جواب ایشون گفتم ک گف پیشنهاد بده بهش 

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

اره من درسم خوبه معدلم بالاعه ولی میخوام ببینم چیکار میکنه ممکنه دوباره دانشگاه قبولش کنه یا نه اگرم ...

وااای دختر از دست توووو 

حیف تو نیست آخه 

پسره می‌دونه دوسش داری ؟

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

از نظر من برو بهش بگو همیشه به رفیقام میگم هیچیو تو دلتون نگه ندارین بنظرم تو هم برو جلو و بهش بگو ح ...

اخه خیلی میترسم من ادم بشدت حساس و بیجنبه ای هستم کوچیکترین چیزی منو داغون میکنه میترسم کار به جاهای باریک بکشه حتی ممکنه خودکشی هم کنم سر این قضیه

وااای دختر از دست توووو حیف تو نیست آخه پسره می‌دونه دوسش داری ؟

خواهر دارم دق میکنم حالم خوب نیست اینقدر حالم بد بود حتی نتونستم سر کلاسام برم اومدم خونه مرگو به چشم دیدم نه نمیدونه

اخه خیلی میترسم من ادم بشدت حساس و بیجنبه ای هستم کوچیکترین چیزی منو داغون میکنه میترسم کار به جاهای ...

فدای سرت برو جلو دیدی نشد بیا پیش خودم آدمت کنم البته امیدوارم میشه فقط اگه شد مواظب باش وابسته نشی و ازش صدمه نخوری

خودم گفتم پیشنهاد بده🙄بعد هم وقتی طرف اینقد کلش داغه پیشنهاد بده یا میشه یا نمیشه بهتر از این افکار ...

نه خیر پسرا جواب شون منفیه اگ منفی هم نباشه ممکنه یو استفاده کنه اگه میخواست خودش حرکتی میزد 

من دیدم ب چشن ما دخترا جنبه نه شنیدن نداریم 

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

خودم گفتم پیشنهاد بده🙄بعد هم وقتی طرف اینقد کلش داغه پیشنهاد بده یا میشه یا نمیشه بهتر از این افکار ...

اخه ادم درست و حسابی نیست مثلا برم بهش بگم درکم کنه میدونم بدجوری حالمو میگیره

خواهر دارم دق میکنم حالم خوب نیست اینقدر حالم بد بود حتی نتونستم سر کلاسام برم اومدم خونه مرگو به چش ...

خوب اومد گفت من بهتون علاقه ای ندارم 

اومد گفت من از یکی دیگه خوشم میاد 

خواهرم یکم فکر کن ببین اصلا کارت درست هست اخه 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

اخه خیلی میترسم من ادم بشدت حساس و بیجنبه ای هستم کوچیکترین چیزی منو داغون میکنه میترسم کار به جاهای ...

😕برو‌خودتو بکش 

مادرتم‌این‌همه سال زحمت کشیده به یه ورت

بخاطر یه پسر مغرور گوشت تلخ مشروطی

هرچه دادم به اوحلالش باد
فدای سرت برو جلو دیدی نشد بیا پیش خودم آدمت کنم البته امیدوارم میشه فقط اگه شد مواظب باش وابسته نشی ...

یعنی ممکنه یک درصد هم که شده بشه؟ کجا ببینمش بنظرت؟ اخه میبینمش اینقدر دستپاچه میشم سریع در میرم یک بار ازم سوال پرسید تا چندثانیه تو صورتش مثل احمقا زل زدم زبونم تو دهنم نمپرخید اخرش دوستم جوابشو داد حالا چطوری تو روش بگم میخوامشش