2777
2789
عنوان
25 بازدید| 1 پست

من این ماه کلومیفن و آمپول hmg و hcg زدم، روز ۲۶ سیکلم بیبی چک هاله انداخت و تا رو ۲۸ هر روز چک کردم هاله یکم پررنگتر میشد ولی امروز روز ۲۹ سیکل هاله کمرنگتر شده بود ولی دمای بدنم بالای ۳۷ درجه هیت اول صبح و در طول روز ۳۷ و نیم که سابقه نداشته برام همیشه نهایت ۳۶.۸ بوده و ضربان قلبم بالای ۹۰ هست در حالیکه همیشه بین ۷۰ تا ۸۰ بوده، ترشح قهوه‌ای دو روزه گاهی خیلی کم داشتم و اینکه قرص مدروکسی پروژسترون مصرف میکنم ممکنه از علائم اون باشه؟ عکس بیبی چک‌هام رو هم میذارم نظر بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هاله انداختن بخاطر آمپول آزادسازی هست که زدی 

اگر همون روزهای اول بعد تزریق کیت میزدی که خیلی پررنگتر نشون میداد هرچی فاصله از تزریق بیشتر بشه هاله کمرنگ تر میشه ..

شما بزار یک هفته از موعد پریودیت بگذره بعد کیت بزن اگر نشون نداد بازم صبر کن اگه پریود نشدی برو آزمایش بده