2777
2789
عنوان

دخترم لوزه هاش اذیته چه کار کنم

72 بازدید | 7 پست

جراحی شده اصلا حوصله دکترشو ندارم بی اخلاق هستش الآنم مجبورم تو همین هفته یک جلسه ویزیت دخترمو ببرم پیشش موندم چی کار کنم دکتره بی اعصاب 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
چند سالشه عزیزم؟ لوزه سوم عمل کرده؟

8سالشه بله

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عملش سخته آخه پسر منم عمل داره همش سرما میخوره ولی از عملم میترسم نمیدونم چه کنم

با یه دکتر خوب مشورت کن آخرش چی ؟بعدم بیمارستان خصوصی اگه عمل کنه اصلا اذیت نمیشه 

دکتر دخترم اعصاب نداره واقعا حوصله اینکه برم پیشش و مشکل دخترمو توضیح بدم ندارم ولی چاره ای هم ندارم باید همین روزا هماهنگ کنم و برم ازش توضیح بخوام چرا همچین شده دخترم چون چند ماه صبر کردیم بهتر نشده 

با یه دکتر خوب مشورت کن آخرش چی ؟بعدم بیمارستان خصوصی اگه عمل کنه اصلا اذیت نمیشه دکتر دخترم اعصاب ن ...

چرا بی اعصاب باشه باید پاسخگو باشه حتما برو عزیزم انشالله که زودی خوب شه هر سه تا لوزه رو برداشتید؟

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام 🖤          
با یه دکتر خوب مشورت کن آخرش چی ؟بعدم بیمارستان خصوصی اگه عمل کنه اصلا اذیت نمیشه دکتر دخترم اعصاب ن ...

بیمارستان خصوصی هزینش زیاد میشه نداریم ولی پیش چندتا دکتر مشورت میکنم توکل به خدا

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام 🖤          
بیمارستان خصوصی هزینش زیاد میشه نداریم ولی پیش چندتا دکتر مشورت میکنم توکل به خدا

آره با دکتر مشورت کن  سخت نگیر توکل به خدا انشالا خیلی زود حالش خوب میشه