2777
2789
عنوان

مشهدی‌ها

72 بازدید | 15 پست

سلام دوستان یه سری خرده ریزه برای جهیزیه‌م مونده و یه سری وسایل مثل کتری و قوری و سینی و حوله و روتختی . به نظرتون کجای مشهد برم مناسبتره؟

پرده هم باید بخرم برای پرده کجا برم؟

پرده خیابان حر عاملی خیلی داره کوچه تعبدی

وسایل ریز میز هم برو مصلی سرای مرتضوی و مصطفوی

البته اگه بالاشهر نیستی

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرده خیابان حر عاملی خیلی داره کوچه تعبدیوسایل ریز میز هم برو مصلی سرای مرتضوی و مصطفویالبته اگه بال ...

نه بالاشهر نیستم همون اطراف مصلی و اینجاها قراره خونه‌م باشه

از خراسان جنوبی هستم برا زندگی میرم مشهد میخوام وسایلام ز مشهد بگیرم 

نه بالاشهر نیستم همون اطراف مصلی و اینجاها قراره خونه‌م باشهاز خراسان جنوبی هستم برا زندگی میرم مشهد ...

خیلیم خوب

بهش میگن پنجراه 

اول خیابون نواب روبروش سرای مرتضویه کنارش هم مصطفوی

تمام لوازم ریز خونه رو دارن. حتی حوله و روبالشتی و پتو و سیسمونی هم هست

انشاءالله خوشبخت بشی

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

سفره از کجا بگیرم؟

کنار سرای مرتضوی یک عالم مغازه سفره فروشی هم هست بیرون سرا توی خیابون