2777
2789

خیلی ناراحتم خیییییلی 

کاش شیر گرفتنی در کار نبود 

اخه این یه ذره شیر چیه که آدم از این طفل معصوم منع کنه 

شوهر میگه اگه دلت تاب نمیاره بده بهش 

پ.ن: دوسالش شده و شیرخشک میخوره

از الان تا آخر عمر دیگه ندارمت...‌  بمیرم برات آجی قشنگم که پر پر شدی😭 بمیرم برای آرزوهایی که با خودت به خاک بردی😭اصلا خبر داری چقدرررررررر دلتنگتم بی معرفت ، مگه چی میخواستم ازت جز این که تو باشی فقط😭

وا😐

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره حس عجیبی داره این اخرین اتصال فیزیکی مادر و فرزنده که قطع میشه

خییییییلی ناراحتم 

گناه دارن بخوان از این سن کم دل کندن و زجر رو تجربه کنن

از الان تا آخر عمر دیگه ندارمت...‌  بمیرم برات آجی قشنگم که پر پر شدی😭 بمیرم برای آرزوهایی که با خودت به خاک بردی😭اصلا خبر داری چقدرررررررر دلتنگتم بی معرفت ، مگه چی میخواستم ازت جز این که تو باشی فقط😭

دختر برادرشوهر من ۴ سالشه هنوز تو شیشه شیر شیر میدن بهش !

به نظرم هرچیزی اندازه ای داره چند روز تحمل کنی بغضت تموم میشه و میگی چه کار خوبی کردم

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

صبر کن عزیزم اول سخته

هرشب قبل خواب کلی شیشه هاشو میشستم آب میذاشتم جوش بیاد🥹🥺🥺🥺

خدایا همون کارایی که بعضی شبا چقدر برام سخت و خسته کننده بود امشب شده حسرتم

آروم باش عزیزم 

میلیاردها آدم این مرحله رو گذروندن طوریشون هم نشده 

قوی باش از الان بخوای اینطوری فکر کنی روی بچه ات هم تاثیر میذاره و ضعیف بار میاد 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره

چرا شیر خشکیش کردی تا دو  و نیم می‌دادی بش

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

شیر خودتو قطع کردی یا شیر خشکو؟

از ۴۰ روزگی شیر خشکی بود 

بهرحال عزیزم ما آدما در حال رشدیم

و علاوه بر رشد جسمی تو هر مرحله از زندگی ی چیزی باعث رشد روحی و روانی ما میشه.

مهم اینه که برخوردتون با این موضوع چیه و چطور حلش میکنید که تبدیل به تروما نشه.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

دختر برادرشوهر من ۴ سالشه هنوز تو شیشه شیر شیر میدن بهش !به نظرم هرچیزی اندازه ای داره چند روز تحمل ...

بچم فقط شب قبل خواب میخورد

میگم کاش یکی دوماه دیگه قبل خواب رو بدمش