2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه درگیر یه موضوعی هستیم اینکه چون اکثر افراد کاری رو انجام میدن پس اگه ما اونکار رو نکنیم عجیبیم یا زشتیم یا عقب مونده..

و میگیم چون همه اینکارو کردن ما هم بکنیم

حتی این اخلال در مسئله درس و ازدواج هم رایجه 

ولش کن هرطور خودت راحتی! 

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)
متاسفانه درگیر یه موضوعی هستیم اینکه چون اکثر افراد کاری رو انجام میدن پس اگه ما اونکار رو نکنیم عجی ...

باور کن من مشکلی با خودم ندارم ترجیح میدم به پوستم برسم ولی من و تا میبینن میگن عههه بابا ژل بزن دیگه 

دختری که آینده را دید💙🦋

باور کن من مشکلی با خودم ندارم ترجیح میدم به پوستم برسم ولی من و تا میبینن میگن عههه بابا ژل بزن دیگ ...

میتونی بهشون بگی که از این حرفشون خوشت نمیاد اگه بازم ادامه دادن خودم اگه جات بودم ترجیح میدادم اصلا باهاشون هم صحبت نشم 

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)

دوست نداری انجام نده و با سکوتت نزار بهت غالب بشن

من ژل لب دوست دارم ولی تا بحال انجام ندادم

چون خودم دوست دارم حتما انجام میدم ببینم چطور میشم

اینکه دیگران بگن بکن یا نکن اصلا برام مهم نیست

من بر خلاف ذهنیتی که دیگران ازم دارن عاشق تتو هم هستم

درواقع کسی نمیدونه خصوصیاتم چیه چون همیشه دهنم بسته ست

اونا وقتی میفهمن که انجام شده و تمام

از اونورم اگر اصرار کنن یکاری و انجام بدم که واقعا نمیخوام، یکبار جوری جواب میدم که ممکنه بهشون بر بخوره ولی دیگه بعدش چیزی از کسی نمیشنوم

🌸🌸

دوست نداری انجام نده و با سکوتت نزار بهت غالب بشنمن ژل لب دوست دارم ولی تا بحال انجام ندادمچون خودم ...

آخه اونی که هعی بهم میگه ازم بزرگتره بعد منم بخوام جواب بدم با خودش میگ مثلا این چقد بی ادبه جواب میده..

دختری که آینده را دید💙🦋

آخه اونی که هعی بهم میگه ازم بزرگتره بعد منم بخوام جواب بدم با خودش میگ مثلا این چقد بی ادبه جواب می ...

اون اگر ادب داشت که تو چیزی که بهش مربوط نیست دخالت نمیکرد

محترمانه بگو 

من اول میگم این کار به من حس خوبی نمیده و دوست ندارم انجامش بدم

اگر اصرار کرد،تو سکوت یکم نگاهش میکنم بعد صورتم و برمیگردونم 

اونوقت یا ساکت میشن یا میپرسن چیشد که میگم هیچی، فقط نمیدونم چطور شما رو متوجه کنمکاری که دوست ندارم رو انجام نمیدم

🌸🌸

اون اگر ادب داشت که تو چیزی که بهش مربوط نیست دخالت نمیکردمحترمانه بگو من اول میگم این کار به من حس ...

خدایی خوب گفتی دستت درد نکنه😆🙏

دختری که آینده را دید💙🦋