2777
2789

دست خودم نیست

مثلا حتی خواهر بزرگترمم میگم چرا فلان کارو میکنی فلان ساعت چرا خونه نیستی

مامان و بابامم بدم میاد بدون هماهنگی و موافقت گرفتن کاری بکنن

ابجی کوچیکم ک اصن هیچ دهنش سرویسه🥲

راهکاری هست؟!

دیگه عادت کردن ب رفتارم 

سلطه گری نیست این، گستاخی هست

آدم باید حد و مرزای خودش و دیگران رو بشناسه و ازشون عبور نکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه یه نفر اینجا میپرسید دیگران منو تحت سلطه خودشون گرفتن احتمالا دیگران بهش میگفتن تو هم سعی کن همونطوری باشی و اهمیت ندی و فلان تا طرف مقابل به خودش بیاد شاید تو هم باید به دیگران بگی اینطوری باهات رفتار کنن تا به خودت بیای!

کوه با نخستین سنگ‌ها آغاز می‌شودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو
سلطه گری نیست این، گستاخی هستآدم باید حد و مرزای خودش و دیگران رو بشناسه و ازشون عبور نکنه

راهکارتون ؟

خودمم میدونم خوب نیست باهوش

نگفتم بیای ترجمه کنی برام🤦🏼‍♀️

اگه میخوای منفور اطرافیانت بشی  با همین فرمون ادامه بده 

چرا فکر می کنی عادت کردن به رفتارت؟ !!!!

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.
مدرسه نمیرم۱۹ سالمهولی محیط کارم هم همینم تایم ها دست منه اکثرا و حرف کسیو و حرف زور هیچ وقت قبول نک ...

دوران مدرسه تعریف میکنی چجوری بودی

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

یکی حالتو بگیره درست میشی🤣

من از اسن اخلاق شدیدا بدم میاد و ببینم کسی بخواد تعیین تکلیف کنه میشورم پهنش میکنم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
یکی حالتو بگیره درست میشی🤣من از اسن اخلاق شدیدا بدم میاد و ببینم کسی بخواد تعیین تکلیف کنه میشورم پ ...

شاید باورت نشه کسی نتونسته تاحالا

یه مربی داشتم ک به گفته خودش خدای این کاراست ولی کم اورد و تهش حرصی میشد😕

شاید باورت نشه کسی نتونسته تاحالایه مربی داشتم ک به گفته خودش خدای این کاراست ولی کم اورد و تهش حرصی ...

مثلا واسه مربی تعیین تکلیف میکردی کم اورد؟

شاید هم نمیخوان باهات دهن به دهن بزارن 

میزارن توحال خودت باشی😐

مادرشوهر من چنین اخلاقی داره 

من کلا کنار گذاشتمش 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏