آدم باید حد و مرزای خودش و دیگران رو بشناسه و ازشون عبور نکنه
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اگه یه نفر اینجا میپرسید دیگران منو تحت سلطه خودشون گرفتن احتمالا دیگران بهش میگفتن تو هم سعی کن همونطوری باشی و اهمیت ندی و فلان تا طرف مقابل به خودش بیاد شاید تو هم باید به دیگران بگی اینطوری باهات رفتار کنن تا به خودت بیای!
کوه با نخستین سنگها آغاز میشودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو
من از اسن اخلاق شدیدا بدم میاد و ببینم کسی بخواد تعیین تکلیف کنه میشورم پهنش میکنم
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
شاید باورت نشه کسی نتونسته تاحالایه مربی داشتم ک به گفته خودش خدای این کاراست ولی کم اورد و تهش حرصی ...
مثلا واسه مربی تعیین تکلیف میکردی کم اورد؟
شاید هم نمیخوان باهات دهن به دهن بزارن
میزارن توحال خودت باشی😐
مادرشوهر من چنین اخلاقی داره
من کلا کنار گذاشتمش
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏