2777
2789
عنوان

کمک لطفا بیاین🥺

43 بازدید | 7 پست

سلام دوستان داریم کمک جمع میکنیم برا یه خانوم مسن اگ هرمبلغی میتونید کمک کنید براش خوارو بار بخریم حتی ده هزارتومنم بفرستید ارزشمنده🌹

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

سلام شما رفتین پیش بی بی سلیمانی باردار شدین ؟چند وقت زمان برد تا جواب گرفتین ؟الان میدونین کجا هستن ...

سلام عزیزم نه نشدم کلی هزینه کردم فایده نداش .. دوبار رفتم مرکز میلاد ای وی اف منفی شد الان دارم میرم پیش دکتر اسکوئیان ای وی اف 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم نه نشدم کلی هزینه کردم فایده نداش .. دوبار رفتم مرکز میلاد ای وی اف منفی شد الان دارم میر ...

دکتر خوبی هست ؟

من تنبلی تخمدان دارم پایین شکم سرده یک بار با دارو باردارشدم ۲ ماهه سقط شد دوباره دارو بهم داد هیچ اثری نداشت باردار نشدم دیگه بریدم سنم هم بالا هست موندم چیکار کنم

دکتر خوبی هست ؟من تنبلی تخمدان دارم پایین شکم سرده یک بار با دارو باردارشدم ۲ ماهه سقط شد دوباره دار ...

خیلیا تعریفشو کردن ینی من هرجا میرفتم میگفتن پیش اسکوئیان رفتی؟ تا دیگه این سری رفتم و خدارو شکر تو مطبشم هرکی میومد بارداربود میگفتن مااینجاای وی اف کردیم باردارشدیم..😍

هزینه ای وی اف چند هست ؟ کجا رفتین ؟چقدر زمان میبره تا بارداری

فعلا ک دارم امپولارو میزنم تا شنبه ک برم دوباره سونو گفتن این تخمک کشی دارم .. بعداز تخمک کشی خراش رحم دارم و بعد از عیدم انتقال دارم .. امید ب خداا.. پیش دکتر هما اسکوئیان کلا دوم پریودیت میری بهت دارو میده و میفرستدت ازمایش .. ازمایشات قبلیتم اگ هس ببر نشون بده.. از دوم پ تا نهم پ امپول میزنی بعد میری سونو و بعد چند روز تخمک کشی میکنه.. ماه بعدم انتقال کلا دوماه زمان میبره خیلی خوبه حتمن برو اگ مشهدی