2777
2789
عنوان

عفونت گوش کودکان

43 بازدید | 9 پست

سلام ، دخترم چند ماهه گوشش عفونت داره ،دوبار بیمارستان بستری شده چندین مرتبه متخصص های مختلف ویزیت شده ، خوب نمیشه ،دائم عفونت میگیره ،بااینکه بچه خیلی وسواسی و امیریه ،همش داره آنتی بیوتیک میخوره اصلا اثر ندارد ،درمانده شدم

دکترش براش آزمایش سیستم ایمنی نوشته

کسی تجربه داره ؟

عفونت گوش خیلی زمان میبره درمانش

سنجش شنوایی شدن که پشت پرده گوش مایع جمع نشده باشه؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من عفونت گوش پسرم رو با روغن زیتون خوب کردم ، روزی دو ، سه بار هربار یه قطره روغن تو  گوشش می چکوندم به مرور عفونت از گوشش خارج شد ، کسی که اینو یادم داد گفت آخر سر عناب هم دود کن تو گوشش که من انجام ندادم 

برای مدرسه اش بردم گفت گوشاش سالمه، ولی دوباره میخام ببرم

ببرید شنوایی سنجی حتما شاید مایع پشت پرده گوش باشه اون درمان بشه خوب میشه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سلام عزیزم .الان سرچ کردم زیترومکس تاپیک شما اومد .بچه من یازدهم آذر مریض شد گرفتگی صدا و تب و سرفه خلطی ده روز بستری شد الان سه ماهه سرفش خوب نمیشه .دکتری نیست ک توی تهران نبرده باشم میگن آلرژی .حالا دیشب ی دکتر ریه تشخیص سینوزیت داده .سه تا شربت زیترومکس داده .ببین این مریضی معلوم نیست چه کوفتیه .اگه بچت هی گوشش داره عفونت می‌کنه احتمالا لوزه سوم داره 

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏