2777
2789

چشمام خمااار میوفته انگار خوابم 

دهنم کج میوفته 

اصن این شکلی نیستم باور کنید هرکی میبینه میگه خوشگلیو فلان

اینو گفتم نگید تعریف از خود میکنم بقیه هم هم نظرن💔😕

الان میخوام عکس برای مدرک بگیرم میترسم باز زشت بیوفتم ی عمر باید مدرکمو قایم کنم🤦🏼‍♀️😂خدایااااا

بستگی به عکاسی که میری هم داره .

مثلاً ما یه جایی می‌رفتیم به سلیقه خودش برامون رژ مسی طلایی میزد تو عکس یه افتضاحی به بار میومد.یه جای خوب برو

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیبی نداره کسی چیزی گفت بگو خودم عکس نداشتم عکس مادر بزرگ همسایمونه ، یه خورده بی ریخته 😉😉😉

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
بستگی به عکاسی که میری هم داره .مثلاً ما یه جایی می‌رفتیم به سلیقه خودش برامون رژ مسی طلایی میزد تو ...

😂😂😂😂😂😂وای خدایا

از کجا جای خوب پیدا کنم حالا؟😭

😂😂😂😂😂😂وای خدایااز کجا جای خوب پیدا کنم حالا؟😭

دیگه اونو باید بپرسی از همشهریات

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!