2777
2789
عنوان

دوستانی که قبلا رفتن حج عمره

99 بازدید | 12 پست

سلام ،اگه خدا بخواد ما دو هفته دیگه می خواییم بریم حج عمره ،دوستانی که قبلا رفتن نکته ای ،نصیحتی و چیزی که برام مفید باشه دارن؟لباس احرام چند دست خریدید؟ من سال هاست روسری و چادر سرم نکردم الان چه نوع چادری بخرم واسه حج که بتونم راحت باهاش اعمال انجام بدم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعمال عمره سخته؟ نکته ی خاصی یادتون هست بهم بگید؟

مگه شما کلاسش نرفتین؟ نه سخت نیست اونجا روحانی گروهتون همه چیز رو میگه بهتون. من دوباره احرام بستم.یکبار هم به نیت مادرم. که سه ماه قبل از دست داده بودمش.

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
مگه شما کلاسش نرفتین؟ نه سخت نیست اونجا روحانی گروهتون همه چیز رو میگه بهتون. من دوباره احرام بستم.ی ...

نه من متاسفانه نمی تونم کلاس برم ،۳ روز قبل از اعزام میام ایران که با کاروان برم و اصلا هم هیچی در مورد حج نمی دونم .فقط خیلی دلم هوای رفتن به مکه کرده .قراره یه کلاس هفته دیگه بزارن که مادرم به جام می رن اگه بتونن

نه من متاسفانه نمی تونم کلاس برم ،۳ روز قبل از اعزام میام ایران که با کاروان برم و اصلا هم هیچی در م ...

عزیزم میتونی از گوگل سرچ کنی. من دقیق یادم نمونده. تو خود مکه هم مرحله مرحله میگن نگران نباش‌ .فقط التماس دعا. دخترم مریضه میشه براش دعا کنی

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
اعمال عمره سخته؟ نکته ی خاصی یادتون هست بهم بگید؟

ما هم یازده اسفند عازمیم ان شاء الله. من که خیلی استرسی هستم راجع به اعمال و... که نتونم انجام بدم ولی شنیدم تو مدینه هم برامون آموزش میزارن و میگن چی کار باید بکنیم