2777
2789
عنوان

بچم بی ادبی کرد منم تو دهنش زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 7813 بازدید | 257 پست
پول تو جیبی بچه رو نابود میکنه به چشم دیدم اصلا ندید اصلااا اااااااااااا من حتی از روانشناسی های عال ...

من خودم نتیجه شو دیدم.وظیفه میدونه ودیگه باید بیشترش کنی.قدر دون نیست.شما چی از روانشناس شنیدید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مجردمنمیدونم چرا با وجود اینهمه کتابای خوب روانشناسی و پادکست و کلاس و دوره های عالیی که برگذار م ...

اینطور افراد خودشونو عقل کل میدونن اما بچشون که تو سن نوجوونی و جوونی رفت و درگیر خیلی مسائل شدید شد میبرن پیش روانشناس اون موقع هم کار از کار گذشته 

کاش قبل بچه دار شدن از همه تست صلاحیت میگرفتن و دوره آموزشی اجباری میذاشتن 

بچه گاهی میره مدرسه و نتیجه تربیت غلط بعضی خانواده ها رو غالب میگیره تمیشه پدر مادر بچه مقصر نیستن گ ...

خیر اینطور نیست درسته محیط بی تاثیر نیست در تربیت اما خانواده از مهم هم مهمتره

بچه ای که آگاه و درست تربیت شده یادگرفته با

حرف و رفتار دیگران به غلط نمیفته اگر بیفته هم لحظه ای هست و متوجه اشتباهش میشه 

دختر من در مدرسه هزاران رفتار و صحبت ناشایست میبینه و می‌شنوه پس اگر اینطوره وقتی که من گذاشتم براش را باید  نادیده بگیره و مسیر اونا را پیش ببره

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بچه ده ساله چه خرجی داره که نیاز ب این همه مول تو جیبی داشته باشه من خودم با ۱۹ سال سن پدرم ۲۰۰ تومن ...

ماهیانه ۲۰۰ هزار تومان زیاده؟!

بستنی، چیپس،پفک،کیک، شیر کاکائو چند الان؟؟؟؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بچه گاهی میره مدرسه و نتیجه تربیت غلط بعضی خانواده ها رو غالب میگیره تمیشه پدر مادر بچه مقصر نیستن گ ...

دقیقامن ب پسرم یاد دادم مدرسه قانون داره نباید ساندویچ و هله هوله ببری گفت چشم و نبرده تاحالا بعد گفت دوستم هات داگ آورده تو نمیخری برام😠بعضی مادرا اصلا فکر ندارن

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
پول تو جیبی بچه رو نابود میکنه به چشم دیدم اصلا ندید اصلااا اااااااااااا من حتی از روانشناسی های عال ...

کدوم روانشناسی این خبط رو کرده،؟؟؟؟ پول توجیبی زیاد بله خرابش میکنه ولی پول تو جیبی اندازه خرجش خیر بهش حس استقلال میده مدیریت مالی رو یادش میده و ... و... ...

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

این ویدئو از اقای دکتر عزیزی هست و بسیاار درسته حتما ببین ...اگر برات باز نشد و هرچی بهم بگو تا هرجور شده برات درست کنم ولی باید ببینی نه فقط شما بلکه همه مامانایی که سر پول تو جیبی بحث دارن...یک دقیقه هم بیشتر نیس

مآهان بهش ۲۰۰تومن میدادم ازوقتی شوهرم گفت نده نهاربامانمیخوره وهله هوله میگیره قطع کردم

اخه ۲۰۰ تومن ماهانه چی هست که نگران باشی

دوتا چیپس وپفک وبستنی برداره تمومه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
۱۰سالشه پسره.خیلی پول پرست شده ودلیلشم نمیخاد مابدونیم لج میکنه توپول بگیره

همه بچها پول میخوان منم پسرام  دنیا اومدن براشون حساب باز کردم 

و۱۰ و۷ ساله بودن براشون کارت گرفتم خودم میزنم حسابشون 

پول زیادی هم نمیزنما هفته ای ۵۰    ۱۰۰ دیگه ارزش نداره بچه دلش میشکنه

کی گفته کتک بده حالا کتک شدید که بچه آسیب ببینه آره ولی گاهی یه زهر چشم واقعا لازمه

کتک ۱۰۰ درصد غلطه هیچ وقت نتیجه درست نداره

بیچاره بچه هایی که زیر دست شماها بخوان بزرگ بشن

خب هرماه براش پول بریزید به کارتش.من پسرم ۶سالشه از ۴سالگیش هفتگی بهش پول میدیم حس استقلال میکنه همشم میندازه قلکش.اما حس خوبی داره مثلا با دوستام میریم بیرون میگه من پول دارم کرایه رو حساب میکنم.هیچوقتم نشده پولشو بیخودی خرج کنه پول واسه تغذیه ام میدم بااینکه همه زنگا واسش خوراکی میزارم اونم خرج نمیکنه پولو.یبار خوراکی خریده بود از مدرسه اورد خونه که میخوام با مامانبزرگ بخورم نمیدونی چه ذوقی میکرد که خودش خریده بود.ببین خودت بچه رو اینجوری دراوردی این ادبیات این عقده پول خواستن از اول حسشو برطرف نکردید و بچه الان براش شده عقده.برو مشاور کودک کمکت میکنه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
من مجردمنمیدونم چرا با وجود اینهمه کتابای خوب روانشناسی و پادکست و کلاس و دوره های عالیی که برگذار م ...

منم کتاب خواندم چندتا اسمشونو میگن بایرامی برخورد کنید صبور باشید بهش توجه کنید درصورتی که من همه ی اینهارو عملی کردم ومیبینم بچه درک نداره میگه قول دادین ببرینم موج های آبی.میگم بله قول دادم اما الان زمستونه سرده باشه بهار می‌بریم دادمیزنه شما بدقولی میخاین دروغ بگین من الان میخام برم .خودم تنها میرم ووووووشما باشین اون کتاب ها وپاکستان هارو چکارمیکنین اونوقت تواین شرایط ...بگووو