2777
2789
عنوان

بچم بی ادبی کرد منم تو دهنش زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 7813 بازدید | 257 پست

باهاش با ارومی صحبت کن هر ماه یه مقدار مشخص بهش پول بده بگو که هر ماه این مقدار پول بهت میدیم درست و به اندازه خرج کن اگه زود تموم کردی باید صبر کنی تا ماه بعد 

خداحافظ نینی سایت و نینی سایتی ها...           

وای انگار پسرمنو گفتی اصلا بعضی بچها و مدرسه تربیت مارو خراب میکنه پسرمن ازوقتی میره مدرسه بدشده

مدرسه دولتی اینجوریه غیر انتفاعی فرق داره کلا

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مآهان بهش ۲۰۰تومن میدادم ازوقتی شوهرم گفت نده نهاربامانمیخوره وهله هوله میگیره قطع کردم

ولی اینکار اشتباهه اخه ۲۰۰ تومان ماهی چی بود ک اونم قطع کردی، خب باید یکم پول تو جیبش باشه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

من بشدت ازین موارد دیدم ک بچه تقاضای پول زیاد داشته یا خواسته های نامعقول و خانواده هم به شوخی و خنده میگرفتن کارای بچه شونو و الان با ۱۵ سال سن بچه معتاد شده در صورتی ک اگه از همون اول تو گوشش میزدن و جلوشو میگرفتن این وضعیت نبود 

من مجردم

نمیدونم چرا با وجود اینهمه کتابای خوب روانشناسی و پادکست و کلاس و دوره های عالیی که برگذار میشن 

با وجود اینهمه رولنشناس خوب

پدر و مادرای الان کمی خودشونو اگاه و توانمند نمیکنن!

بابا قدیم که نیست هیچی نباشه و شمام دسترسی به هیچی نداشته باشید

الان با همین گوشی به دنیایی از اگاهی دست پیدا میکنید

چرا کمی خودتونو رشد نمیدید تا کانون خونوادتون با دعوا و پرخاش و دست به زن سرد نشه؟!

بخدا من بااینکه مجردم اما از کتاب خوندن راجب اینجور مسائل سیر نمیشم

اما شماها که دیگه لازم دارین شک دارم در سال یدونه کتابم بخونید و یدونه پادکستم گوش بدید.

درسته شرایطتون متفاوته و با کفش های هرکسی نمیشه راه رفت

اما شما امتحان کنید مطمئنن از شناختن روحیات ادم ها و مخصوصا کودکان خودتونم لذت میبرید

از سیاست هایی که میشه برای جلوگیری از اسیب بهشون استفاده کرد....و خیلی چیزای دیگ.

❤️

اون بچه پول تو جیبی حقشه!

وقتی پول توجیبی بدید پس انداز استقلال و عزت نفس رو بهش یاد میدین

یعنی نمیدونید واقعا؟

باید هفتگی بدید و تشویق کنید اگر پس انداز کنه میتونه وسایل مورد علاقه اش رو بخره

چرا بچه رو خورد میکنید!

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عیب نداره من انقدر چوب خوردم که🤣

ایجاااانم قربونت برم 🥺🥺

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
۱۰سالشه پسره.خیلی پول پرست شده ودلیلشم نمیخاد مابدونیم لج میکنه توپول بگیره

هر ماه یه مقدار مشخصی بهش پول بدید و بگید باید خودشو مدیریت کنه که بیشتر نخواد اینجوری هم مدیریت مالی رو یاد میگیره هم شما بهش پول تو جیبی دادید با توجه به اینکه ۱۰سالشه تابستونم بفرستیدش سر یه کار سبک که استقلال رو یاد بگیره مثلا شاگرد یه مغازه سوپری یا تو بازار پیش یه آدم مطمئن 

ده ساله باید پول تو حیبی داشته باشه بیجاره گیر مادر نااگاهی افتاده

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
پول تو جیبی بچه رو نابود میکنه به چشم دیدم اصلا ندید اصلااا اااااااااااا من حتی از روانشناسی های عال ...

کدوم روانشناسی گفته پول تو جیبی ندید؟! 

فقط اسمشو بگو!

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ولی اینکار اشتباهه اخه ۲۰۰ تومان ماهی چی بود ک اونم قطع کردی، خب باید یکم پول تو جیبش باشه

بچه ده ساله چه خرجی داره که نیاز ب این همه مول تو جیبی داشته باشه من خودم با ۱۹ سال سن پدرم ۲۰۰ تومن بهم پول تو جیبی میدن و همونم زیر نظر خودشون خرج میکنم و هر چی نیاز داشته باشم پدرم خودشون برام میگیرن بیشتر از این مقدار برای بچه ۱۰ ساله اصلا ب صلاح نیست 

پول تو جیبی که چیز بدی نیست ولی شاید میگم شاید دلش میخواد از این کارتای کیمدی بخره بین پسرا باب شده چیز بدیم نیست 😄اینقدر سخت نگیرین بهش