2777
2789
عنوان

بچم بی ادبی کرد منم تو دهنش زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 7813 بازدید | 257 پست
کدوم روانشناسی گفته پول تو جیبی ندید؟! فقط اسمشو بگو!

دکتر سعید عزیزی 😅 فکر کنم تو یکی از شبکه های تلویزیون هم برنامه دارند 

می‌گفت بدون دلیل به بچه پول ندین البته برای جلوگیری حرفی از تنبیه بدنی نزدن 😉 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینطور افراد خودشونو عقل کل میدونن اما بچشون که تو سن نوجوونی و جوونی رفت و درگیر خیلی مسائل شدید شد ...

ما با یه تاپیک نمیدونیم استارتر و بچش الان تو چه سطحین و چه رفتارایی دارن قطعا هرکس خودش بهتر میدونه

اما واقعا کاش قبل از اینکه به سنین بالاتر بره راه و روش درست ارتباط گرفتن باهاشو یاد بگیره...

هنوزم میشه

من خواهرم ۱۱ سالش بود رفتارای خیلی بدی داشت

اونموقع هیچکسیو نداشتم به دادم برسه تو خونه فقط من و اون بودیم!

ناچارم بود تو شرایط روحی بدی بودیم جفتمون 

اما خب من خودم دست به کار شدم خودم سعی کردم درست کنم هرچیزی که خراب شده و خداروشکر توی چند سال تونستم و الان خیلییی رفتاراش بهتر از اونموقعس

دقیقا کاش میشد....اما ادم مسئولیت پذیر و آگاه خودش اینکارارو میکنه قبل فرزند آوری 

❤️

خب هرماه براش پول بریزید به کارتش.من پسرم ۶سالشه از ۴سالگیش هفتگی بهش پول میدیم حس استقلال میکنه همش ...

منم از ۴سالگیش پول توقلک انداختم وبهش میدادم الان که ۱۰سالشه شده این

براش ساندویچ با نون باگت بده توش سیب زمینی سرخ شده بزار کلا چیزایی که دوست داره بده ولی پول نده اونی که پول توجیبی میده میخواد خودشو راحت کنه اکثرا اعتقاد دارن بچه باید خودش بزرگ شه و نباید به خودشون زحمت بدن عاطفه مادری ندارن

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

مدرسه دولتی اینجوریه غیر انتفاعی فرق داره کلا

نه عزیزم غیرانتفاعی هم دیدم همینجورن پسرجاریم غیرانتفاعی میره بدترین حرفا و کارا رو یادگرفته بستگی ب مدرسه داره و بچه هاش

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

آفرین شما با این رفتار یک بچه منزوی و تو سری خورد بی اعتماد به نفس رو تحویل جامعه میدید و جامعه انقد بهش ضربه میزنه شاید یه روزی خودش رو پای خودش بتونه بایسته 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

منم کتاب خواندم چندتا اسمشونو میگن بایرامی برخورد کنید صبور باشید بهش توجه کنید درصورتی که من همه ی ...

بچه راست میگه یا قول ندین یا قول میدین عمل کنین...بچه شما الان حس ناکامی داره به شما بدبین شده حس بد پیدا کرده

تو دوره بلوغ خیلی خیلی بدتر از الان میشه فقط برید مشاوره

منم کتاب خواندم چندتا اسمشونو میگن بایرامی برخورد کنید صبور باشید بهش توجه کنید درصورتی که من همه ی ...

خب صبرش کمه 

باید بهش یاد بدبد صبر واستانه تحملش بره بالا 

علت ابنکه الان نمیبرید رو توضیح بدید

بگید توی زمستون بری گوش درد میگیری مریض میشی 

هرچند من بودم همون زمستون میبردم دیگه وقتی قولشو دادم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
براش ساندویچ با نون باگت بده توش سیب زمینی سرخ شده بزار کلا چیزایی که دوست داره بده ولی پول نده اونی ...

این حرف درست نیست بچه باید در کنار تغذیه سالمی ک شما واسش در نظر میگیری یه مبلغ مشخصی هم پول تو جیبی داشته باشه تا مستقل شدن و مدیریت مالی اون پول و از بچگی یاد بگیره، یه مبلغ کم نه خیلی زیاد، در حدی ک بتونه گاهی برای خودش خوراکی ک دلش میخواد تهیه کنه

بنظرم تو هر چیزی باید تعادل داشت

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

برخلاف بقیه نظرم اینه که خوب کردی!

بچه باید گاهی تندی و برخوردم ببینه تا کی هی ناز کشیدن

این رفتارارو کردید که بچه ها انقد پررو شدن والا دهه شصتیا کلی کتک خوردن سلامت روانشونم از دهه های جدید بالاتر بود

حالا من خودم کلا مخالف بچه ام اما گاهی زدنش لازمه 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

بش پول بده دیگه ۲٠٠ ت مگه چیه

گدا بدی نمیگیره 

باتوجه به سنش یه ۵٠٠ بده بهش

سرافکنده نشه

بعدش دیگه هرچی خواست نده یاد بگیره مدیریت کنه

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

خوندن یه بخششه عزیزم

باید اونقدر مطالعه کنی و از زوایای مختلف بچرو امتحان کنی که ببینی چجوری میتونی قلقلشو دستت بگیری

محاله نشه 

شما خودتونم یه روزی بچه بودین 

تنها تفاوت شما و این بچه امکاناتیه ک در اختیار داره.

با روانشناس صحبت کردنم خیلی نیازه اگر میبینید نمیتونید خودتون کنترل کنید شرایطو

❤️