2777
2789
عنوان

بچم بی ادبی کرد منم تو دهنش زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 7813 بازدید | 257 پست
۱۰سالشه پسره.خیلی پول پرست شده ودلیلشم نمیخاد مابدونیم لج میکنه توپول بگیره

کار خوبی کردی،بچه تنبیه هم نیاز داره

نه اینکه این بچه هایی که الان تو جامعه هستن و تنبیه نشدن الان همه از دم عالی هستن،  تبدیل شدن با یک سری بچه های  لات و بی سرو پا که نه احترام میفهمن نه چیزی بچه ۱۱ ساله سیگار میکشه و رابطه جنسی داره

بهش هفتگی یه مقدار پول بدید باید از قبل اینکارو میکردید الان زمونه عوض شده این حرفهای قدیمی که پول ذات بچه رو خراب میکنه بذارید کنار اینکه غذا نمیخوره رو باید جور دیگه حل کنید اکثر بچه ها با غذا مشکل دارن باید سفره رو غذاها و براشون جذاب کرد 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پول تو جیبی بچه رو نابود میکنه به چشم دیدم اصلا ندید اصلااا اااااااااااا من حتی از روانشناسی های عال ...

من روانشناسی میخونم همچین چیزی نیست چرا هرچی میشه میبندین به اسم روانشناسی 

برعکس تا ندی مدیریت یاد نمیگیره و مستقل نمیشه

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

کتک نیست تودهنی یک بار اونم بااینکه بچه حد خودشو بشناسه

در هر صورت کارتون غلط بوده غرورش رو له کردین و تو روحیه اش اثر منفی میذاره

تربیتتون رو اصلاح کنین اگه سلامت روان بچتون براتون مهمه

خب صبرش کمه باید بهش یاد بدبد صبر واستانه تحملش بره بالا علت ابنکه الان نمیبرید رو توضیح بدیدبگید تو ...

درسته .براش توضیح دادم اما با داد میگه بدقولی میخام توسرما برم.میگم بابات سینوزیت داره میگه الان حاد میشه بزار فروردین یکم صبرکن.میگه نمیشه وبد قولید تو

منم از ۴سالگیش پول توقلک انداختم وبهش میدادم الان که ۱۰سالشه شده این

عزیزم دقت نکردی من پولو نمینداختم تو قلک پولو میدادم بهش و خودش تصمیم میگرفت براش.روشت اشتباست پسر بچه ده ساله دویست تومن اصلاهم زیاد نیست براش.حس استقلالشو برطرف نکردید مدیریت پولو باید تاالان یاد میگرفت هدف داشتنو باید یاد میگرفت.بچه من به این امید میندازه که بره با پول قلکش سکه بخره برای خودش از اونطرفم همیشه بهش گفتم هروقت هرچی دلت خواست بخر برای خودت اما میبینم هفته ها چیزی نخریده چون خودمم انواع خوراکیهارو میزارم براش.بچه ها به دروغ به قول الکی دادن حساسن چندبار که بگی دیگه بهت اعتماد ندارن.بجای پارک ابی میفرستادیش پارک ابی سرپوشیده هم به قولت عمل کرده بودی هم اون بهت اعتماد میکرد.از خیلی قبلتر خراب کردید هم شما هم پدرش

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
برخلاف بقیه نظرم اینه که خوب کردی!بچه باید گاهی تندی و برخوردم ببینه تا کی هی ناز کشیدن این رفتارارو ...

زدن بچه هیچ وقت لازم نیست...همین دهه شصتی ها که کتک خوردن خیلی هاشون کلی آسیب دیدن و تو زندگی فردی و مشترک شکست خوردن

این حرف درست نیست بچه باید در کنار تغذیه سالمی ک شما واسش در نظر میگیری یه مبلغ مشخصی هم پول تو جیبی ...

بچه اگه روزی بیست تومنم داشته باشه میره چیزی میخره 

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

خوب کاری کردی 

انقدر بدم میاد اسم مشاور میارن 

سر یه قضیه کوچیک چرا مشاوره وقتی کتک هست 

والا انقدر بچهارو ناز نازی بار نیارید کتک لازمه

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

این حرف درست نیست بچه باید در کنار تغذیه سالمی ک شما واسش در نظر میگیری یه مبلغ مشخصی هم پول تو جیبی ...

آره مدرسه پسر منم بوفه ندارن وحقی پول وکارت مدرسه ببرن ندارن حتی مدیرشون تاکید میکنه بچها فقط  نون پنیر گردو نون پنیر سبزی بیارن 

بچه اگه روزی بیست تومنم داشته باشه میره چیزی میخره

خب باید اموزش ببینه یادبگیره چطور و کجا خرج کنه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
برخلاف بقیه نظرم اینه که خوب کردی!بچه باید گاهی تندی و برخوردم ببینه تا کی هی ناز کشیدن این رفتارارو ...

نه دهه شصتی ها سلامت روان ندارن

خیلی کمالگرا هستن وبلد نبودن توی جامعه در مقابل حرف زور بایستن چون با کتک بزرگ شده بودن وترس توی وجودشون بود

عده ای هم بخاطر همین شیوه تربیتی خیلی خشم درونی دارن واین توی جامعه کاملا مشخصه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏