2777
2789
عنوان

بچم بی ادبی کرد منم تو دهنش زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 7813 بازدید | 257 پست
برای بچه کوچیک ۳ ملیون بچه لوازم ارایش و رفت و امد میخواد؟

نگفته بود چند سالشه و یا جنسیتش چیه  اول متن 

۹مین کاربری/تویی که این امضارو میخونی ازت مچکرم ک با وجودت خوبت دنیا و زیباتر کردی/ 💌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه باید ادبش کنی البته زیاده روی هم خوب نیست

الانا بچرو هی لوس میکنن هی میگن هیچی نگین بچه هم خر خودشو دراز تر میبنده به قول معروف

باید حد و حدود خودشو بدونه

والا ما بچگی عین خر کتک خوردیم نه عقده ای به بار اومدیم نه روانمون بهم ریخته و..

من مجردمنمیدونم چرا با وجود اینهمه کتابای خوب روانشناسی و پادکست و کلاس و دوره های عالیی که برگذار م ...

الان مجردی داری شعار میدی بذا بچه دارشی میفهمی.

یه بنده خدایی گفت قبل ازدواج شش نظریه داشتم واسه بچه بزرگ کردن. الان ۶ تا بچه دارم با هیچ نظریه ای

بچه ده ساله چه خرجی داره که نیاز ب این همه مول تو جیبی داشته باشه من خودم با ۱۹ سال سن پدرم ۲۰۰ تومن ...

با دویست تومن چی میشه خرید که پدر و مادر هم روش نظارت میکنن؟؟ شماها انگار تو یه ایران دیگه زندگی میکنید

خب عزیزم بهش بگو به ازای کاری ک انجام میدی پول میگیری مثلا بگو کتابخونه اتو تمیز کنه یه ۵۰ بهش بده .یا خونه ارو جارو بزنه یا ظرف بشوره یا ماشین بشوره بعد بهش پول بده اینجوری قدر پول رو میدونه 

در جواب بی ادبی‌اش هم بهترین کار اینه که محلش نذاری و جوابشو ندی خودش بهترین تنبیه 

مدعی خواست ک از بیخ کند ریشه ما،غافل از آنکه خدا هست در اندیشه ما💚

بچه ده ساله چه خرجی داره که نیاز ب این همه مول تو جیبی داشته باشه من خودم با ۱۹ سال سن پدرم ۲۰۰ تومن ...

عزیزم فک نمیکنی شما خیلی غیرمنطقی اید؟

۱۹ ساله و ۲۰۰ هزار تومن؟؟؟؟؟؟مگه میشهههههه

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)

خدایی ۲۰۰ میخاد چبکار کنه؟ ۵روز تو هفته تک مدرسه دست کسی شیرکاکابو ببینه دلش بخاد تموم میشه

این بچه هنوز سنش کمه ذهنشو درگیر این میائل مالی کوچیک نکنید

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)

دویست تومن پول نت هم نمیشه الان:/

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

اول از همه اینو بگم که زدن بچه باعث ترومای کودکی میشه و به قول یکی از دوستامون این تروما مثل یک دومینو این را به نسل بعدش انتقال مسده،برای مدیریت مالی بیشتر هفته ای یک مبلغ دلخواه به صورت منظم بهش بدید

الان مجردی داری شعار میدی بذا بچه دارشی میفهمی.یه بنده خدایی گفت قبل ازدواج شش نظریه داشتم واسه بچه ...

میدونستم حتما یه نفر اینجا پیدا میشه ک اینو بگه و خودشو تبرعه کنه از آگاهی این پست😅

ولی باید بهتون بگم من خیلی مشتاقم هستم که فرزندی هم داشته باشم هرچند که خواهر خودم از ۷ سالگی پیش من بزرگ شد و یجورایی مادر دومش شدم و خیلی سعی کردم زیر و بم این بچرو درک کنم و خداروشکر به جای تبرعه کردن خودم از این مسئولیت خطیر با علم روز به روز خودمو رشد دادم و تونستم. منم میتونستم بیام خیلی راحت بگم بچه بزرگ کردن فلانه و بهمانه و من مجردو چه به این خزعبلات؟!

اما حالا بهتون میگم 

بعید میدونم تجربه های زندگیم در راستای تربیت و بزرگ شدن خواهرم تا به الان به علاوه این مطالعه ها از منابع موسق فقط بولوف باشن و منم یه مجرد به فکر خودنمایی😁

شمام میتونی فقط بهتره زاویه دیدتو عوض کنی مادر عزیز🌱

❤️

میدونستم حتما یه نفر اینجا پیدا میشه ک اینو بگه و خودشو تبرعه کنه از آگاهی این پست😅ولی باید بهتون ب ...

اره عزیزم ببین مطالعه که صددرصد خوبه ولی متاهل باشی چالش های زیادی ک تو راه تربیت بچت با رفتارای شوهرت یا رفتارای جامعه پیش میاد خیلی نیاز ب مدیریت داره کتاب باید خوند ولی بعضی وقتا فی البداهه تو موقعیتایی قرار میگیری ک اونجا یادت نمیاد تو کتاب چی خوندی😑 اینده غیر قابل پیش بینی هست من میگم حرف شما هم درسته ولی اونایی هم ک از بچه داری خستن یا گله دارن اونام حق دارن 

من قبل تاهل کتاب راجع ب روابط زناشویی خونده بودم ولی اتفاقایی ک تو مسیر اشنایی و ازدواج برام رخ داد واقعا سخت بود بعضیاش بعضی چیزا پیش بینی نشدست

بنظرم قبل هراتفاقی باید بی نهایت کتاب خوند و مطالعه کرد کنارش حتتتما از تجربه های دیگم درس بگیری تجربه بشدت مهمه

یه حد مشخصی پول تو جیبی براش مشخص کنید اول ماه بدیدش و هرچقدر بعدش پول خواست ندید مثلا ۳ تومن

منه 22 ساله 3 تومن خرجمه تو ماه 

بچه نمیدونه با پولش درست برنامه بریزه میره کیمدی و چرتو پرت میخره ولی واقعا اراده قوی میخواد و حرفتون کاملا کاربردیه