2777
2789
عنوان

بچم بی ادبی کرد منم تو دهنش زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 7813 بازدید | 257 پست

حتما دوستاش خیلی پول میارن اینم از اونا یاد گرفته. بهتره بودجه تعیین کنید برای یک هفته مثلاً و بگید خودش مدیریت کنه.

هرچند اگر دوستاش خیلی پولدارن و بی حساب خرج می‌کنند کاری نمیشه کرد فقط می مونه تو دلش ☹️

من نگفتم دست به سینه وایسه برید بخونید نوشته منوگفتم باید بهش بگه میفهمم الان ناراحتی از اینکه مثلا ...

بله قطعا اینا اولویت اوله اما اگر جواب نداد گزینه ای جز تند شدن نیست 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله قطعا اینا اولویت اوله اما اگر جواب نداد گزینه ای جز تند شدن نیست

گزینه بعدی محروم کردن هست 

بچه ها محروم بشن کوتاه میان

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
۱۰سالشه پسره.خیلی پول پرست شده ودلیلشم نمیخاد مابدونیم لج میکنه توپول بگیره

نه ده ساله نمیتونه بگه پول بدین و کار نداشته باشین. محکم باشین. یه حساب کودک و نوجوان براش باز کنید که سقف برداشت داشته باشه و اس ام اس هم برای خودتون بیاد

با تنبیه درست نمیشه از بچگی خوب باید تربیت بشه...این همه آدم که مودب و موفق انو کتک نخوردن بلکه خوب ...

یک مورد نشون بدید از فامیل بگیر تا در و همسایه و دوست و آشنا ما که ندیدیم

همه از دم گاو نه سلام بلدن نه چیزی 

یک نفر بد تربیت کرده دو نفر بد تربیت کرده اصلا ده نفر بد تربیت کرده،انقدر این موضوع بُلد شده که همه بزرگترها دارن میگن اینا چرا ابنطورین

کدوم روانشناسی این خبط رو کرده،؟؟؟؟ پول توجیبی زیاد بله خرابش میکنه ولی پول تو جیبی اندازه خرجش خیر ...

عزیزم شما بده ولی چند روز دیگه نا سزا گفت برای یک بار پول ندادن یاد حرفم بیوفت🤣😂😂

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡

فقط خواستی یه چیزی گفته باشی اخه پسر ده ساله هزینه باشگاه و وسایل ارایش داره؟

اون موقع گ من گقتم نگفته بود پسره 

۹مین کاربری/تویی که این امضارو میخونی ازت مچکرم ک با وجودت خوبت دنیا و زیباتر کردی/ 💌