2777
2789
عنوان

عقدم و نامزدم رفته چجوری تحمل کنم

840 بازدید | 25 پست

دلم داره میترکه نمیتونم حرف و طعنه آدما رو تحمل کنم. نامزد عقدیم ولم کرده رفته همکارا هی طعنه میزنن دارن کیف‌میکنن ک زندگیم اینجوری شد. چرا خدا بختمو اینجوری نوشت چرا عاقل نبودم و نتونستم خوب انتخاب کنم. پسره اصلا اخلاق نداره. از همون روز اول عقد گریه کرد گفت زندگیم تاریک شده منه خنگ نفهمیدم منظورش چیه. من فقط محبت و آرامش و توجه میخواستم همشو دریغ کرد و منو مقصر جلوه داد

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه که نداشتی خداروشکر؟؟؟

فک کنم نداشته باشی میتونی اسمشو حذف کنی از شناسنامه 

اگه اینطور میگی بوده خداروشکر کن....

خودتو وارد بدبختی نکن...

اگه عقدتون اینجورع‌ وای به حال بعد از بچه

بختمون دست خودمونه تا خدا ..هر تصمیمی که میگیریم تو زندگی بازم خودمونیم نه خدا ..عادت داریم هرچی میشه بگیم خدا ..منم به اجبار مادرم ازدواج کردم ولی مقصر خودم بودم باید تا آخر مقاومت میکردم و میگفتم نه ..حرف بقیه رو پشت سرت رها کن ..با عقلت از این به بعد تصمیمات وبگیر 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
چرا باید کسی بابت این مسئله تیکه بندازه؟؟

همکارای من بدجسن. تازه خودشون منو معرفی کردن به این پسر الان میگن پسره مشکلی نداره تو مقصری . ولی نمیتونم بهشون بگم پسره علاقه ای بهم نداره حتی تو خلوت یه نوازش هم نمیکنه. به هر کاری که میکنم ایراد میگیره میگه باید بهترینننن باشی خودشم حساسه رو همه چیز . اصلا کنارش حس خوبی ندارم 

دیدم تو این تاپیک گفتیشرایط جدا شدن داری ؟

آره شرایطشو دارم فقط از طلاق و تبعاتش میترسم . از حرف مردم که داغ میزارن رو قلب آدم میترسم.  از آینده تاریکم میترسم . من تحمل ندارم بخدا 

رابطه که نداشتی خداروشکر؟؟؟فک کنم نداشته باشی میتونی اسمشو حذف کنی از شناسنامه اگه اینطور میگی بوده ...

نه اخلاق داره نه محبت داره . کاش قبل عقد متوجه میشدم لعنت به من 

بختمون دست خودمونه تا خدا ..هر تصمیمی که میگیریم تو زندگی بازم خودمونیم نه خدا ..عادت داریم هرچی میش ...

قلبم داره میترکه از این همه نامردی طرفم‌. همه میگن پسره دختررو ول کرد رفت دختره مشکل داره . خنگه . من واقعا چیز زیادی از این زندگی نخواستم فقط خواستم بهم ارزش بده توجه کنه 

آره شرایطشو دارم فقط از طلاق و تبعاتش میترسم . از حرف مردم که داغ میزارن رو قلب آدم میترسم. از آیند ...

ببین فقط تموم کن 

الان اینجوری اینده ات با این تاریک نیست؟

هنوزم دیر نشده عقدی هنوز 

همکارای من بدجسن. تازه خودشون منو معرفی کردن به این پسر الان میگن پسره مشکلی نداره تو مقصری . ولی نم ...

همکارات فقط بدجنس نیستن 

بنظرم خیلیا از بدبختی بقیه ته دلشون خوشحال میشن 

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

وای به جهنم 

چرا همکارات فهمیدن حالا

تار و پود چادر تووووووو  تار و پود زندگیمههههههههه 🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

گور پدر همشون یکی هم حرف زد چنان جوابشو بده ک دیگه حرف مفت نزنه انگار چ عن*ی بوده

امیدوارم همه ی عاشقا خوشبخت‌ترین بشن واسه ماهم دعا کنید ک بدون مشکل بریم سرخونه زندگیمون🙏❤️

مگه چاقو زیر گلوش گذاشته بودی که باهات ازدواج کنه، 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…