دلم داره میترکه نمیتونم حرف و طعنه آدما رو تحمل کنم. نامزد عقدیم ولم کرده رفته همکارا هی طعنه میزنن دارن کیفمیکنن ک زندگیم اینجوری شد. چرا خدا بختمو اینجوری نوشت چرا عاقل نبودم و نتونستم خوب انتخاب کنم. پسره اصلا اخلاق نداره. از همون روز اول عقد گریه کرد گفت زندگیم تاریک شده منه خنگ نفهمیدم منظورش چیه. من فقط محبت و آرامش و توجه میخواستم همشو دریغ کرد و منو مقصر جلوه داد
دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی میکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بختمون دست خودمونه تا خدا ..هر تصمیمی که میگیریم تو زندگی بازم خودمونیم نه خدا ..عادت داریم هرچی میشه بگیم خدا ..منم به اجبار مادرم ازدواج کردم ولی مقصر خودم بودم باید تا آخر مقاومت میکردم و میگفتم نه ..حرف بقیه رو پشت سرت رها کن ..با عقلت از این به بعد تصمیمات وبگیر
راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی میکنند. 5 هزار نفر آنها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آنها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی میرسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.
همکارای من بدجسن. تازه خودشون منو معرفی کردن به این پسر الان میگن پسره مشکلی نداره تو مقصری . ولی نمیتونم بهشون بگم پسره علاقه ای بهم نداره حتی تو خلوت یه نوازش هم نمیکنه. به هر کاری که میکنم ایراد میگیره میگه باید بهترینننن باشی خودشم حساسه رو همه چیز . اصلا کنارش حس خوبی ندارم
بختمون دست خودمونه تا خدا ..هر تصمیمی که میگیریم تو زندگی بازم خودمونیم نه خدا ..عادت داریم هرچی میش ...
قلبم داره میترکه از این همه نامردی طرفم. همه میگن پسره دختررو ول کرد رفت دختره مشکل داره . خنگه . من واقعا چیز زیادی از این زندگی نخواستم فقط خواستم بهم ارزش بده توجه کنه
تار و پود چادر تووووووو تار و پود زندگیمههههههههه 🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم
مگه چاقو زیر گلوش گذاشته بودی که باهات ازدواج کنه،
و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت میکشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر میشوند و مثل یک درخت توخالی ، پوستهای بیش نیستند. و عاقبت به روزی میافتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمیدانند چرا زندهاند…