2777
2789
عنوان

خواهشا بهم کمک کنید

322 بازدید | 24 پست

سه ماهه زایمان کردم تو بارداری خیلی چاق شدن الانم که تو شیردهی هستم همش گرسنه ام.شوهرم زن لاغر دوست داره بارها گفته الان یه مدته نسبت بهم سرد شده نمیدونم چکار کنم لاغر بشم این موضوع کل اعتماد به نفسمو گرفته شما جای من بودین چکار میکردین؟

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره والا با چه بدبختی دوران حاملگی رو گذروندم همش استراحت مطلق و با چه زجری زایمان کردم الانم همش برای بچه دست تنهام آنوقت انتظار داره همیشه ارایش کرده و تر تمیز و خوش اندام باشم خیلی ناراحتم واقعا از ناراحتی خوابم نمیبره 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
چه توقعی داره خب مگه دست خودته من برعکس شمابه شدت لاغر شدم خودم خیلی ناراحتم

کاش من جای شما بودم 

آره والا با چه بدبختی دوران حاملگی رو گذروندم همش استراحت مطلق و با چه زجری زایمان کردم الانم همش بر ...

عزیزم سردی تون برای اندام شما نیست کلا مردا بعدداز زایمان همسرشون این دوره رو دارن

افسردگی پس از زایمان و حسودی آقایون دلیلشه!

شما کم کم لاغر میشی اگه شیر خودتو به بچه بدی

مدونسته رژیم بگیری شیرت کم میشه بچت گناه داره

با همسرت هم کل کل نکن بهش بیشتر توجه کن کم کم خوب میشه همه چیز 

اصلا مردی که تو بارداری وبعد بارداری از اندام زنش ایراد بگیرا مرررررد نیس😠

موقع ازدواجم خیلی خوش اندام بودم بعد ازدواجم تو بارداری بیست و پنج کیلو اضافه کردم خودم از خودم بدم میاد

من خیلی افتضاح شدم

آدم هرچی لاغر باشه بی ریخت نمیشه اما یکم که چاق بشه بی ریخت نافرم میشه خدایا چی میشد منم لاغر بودم خیلی فشار رومه

آدم هرچی لاغر باشه بی ریخت نمیشه اما یکم که چاق بشه بی ریخت نافرم میشه خدایا چی میشد منم لاغر بودم خ ...

ن من زشت نشدم بینیم گوشتی بودصورتم که تپل بود خیلی بهتربودم.الان که لاغرم شیرمیدم دستوپاهام مثل لک لک فقط سینه هام خوبه

میشه لطف کنید برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرسید ممنونم
عزیزم سردی تون برای اندام شما نیست کلا مردا بعدداز زایمان همسرشون این دوره رو دارن افسردگی پس از زا ...

خیلی بهش توجه میکنم و اهمیت میدم حتی یکی دو ماه اول از مامانم خواستم که بچه آرو یکی دو ساعت نگه داره تا با شوهرم ببشتر تنها باشم ولی این مدت همش من رفتم سمتش میترسم به مرور این سردی دایمی بشه و فاصله ها بیشتر