2777
2789

با سلام خدمت دوستان عزیزم در واقع رشته طراحی صنعتی به توسعه محصولات تولیدی مانند لوازم خانگی و یا خودرو می پردازد. در کل به تغییر شکل یک محصول طراحی صنعتی می گویند. به عنوان مثال با تغییراتی در ی میز یا صندلی زیبایی و راحتی به آن اضافه می کنیم. کامپیوتر ها و لپتاپ ها اصلی ترین ابزار برای طراحی صنعتی هستند. 

فقط سوالی که برام ایجاد میشه اینه که طراحی شیرالات صنعتی هم جزو همین دسته از طراحی ها است؟ یک وبسایتی هست به نام الیار صنعت شایا که بورس شیرالات و اتصالات و لوله های صنعتی است. می خوام بدونم طراحی اینها نیاز به تخصص خاصی نداره یا اینکه هرکس طراحی ثنعتس خوانده باشه می تونه هر محصولی رو با طراحی به روزی طراحی کنه؟ 

با سلام خدمت دوستان عزیزم در واقع رشته طراحی صنعتی به توسعه محصولات تولیدی مانند لوازم خانگی و یا خو ...

این ابزار چون کاربری عام نداره و صنعتی هست رو مهندسین طراحیشو انجام میدن ولی زمانی که این محصول مثل شیر آب آشپزخونه که کاربرد زیبایی شناسی هم نیاز داره و فرم و ظاهر علاوه بر کارایی اهمیت داره اونجاست که طراح صنعت وارد میشه البته دروس و تخصص مربوط به نقشه کشی صنعتی رو هم در این رشته آموزش میدن و جز دروس پایست و اینکه فرد تمرکز رو در چه حوضه ای بزاره به علاقه و سلیقه بر میگرده برای مثال طراحی شیر آب فیلیپ استراک رو سرچ کنید تفاوت کار یک طراح صنعت و مهندس صنعت رو ببینید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با سلام خدمت دوستان عزیزم در واقع رشته طراحی صنعتی به توسعه محصولات تولیدی مانند لوازم خانگی و یا خو ...

این ابزار چون کاربری عام نداره و صنعتی هست رو مهندسین طراحیشو انجام میدن ولی زمانی که این محصول مثل شیر آب آشپزخونه که کاربرد زیبایی شناسی هم نیاز داره و فرم و ظاهر علاوه بر کارایی اهمیت داره اونجاست که طراح صنعت وارد میشه البته دروس و تخصص مربوط به نقشه کشی صنعتی رو هم در این رشته آموزش میدن و جز دروس پایست و اینکه فرد تمرکز رو در چه حوزه ای بزاره به علاقه و سلیقه بر میگرده برای مثال طراحی شیر آب فیلیپ استراک رو سرچ کنید تفاوت کار یک طراح صنعت و مهندس صنعت رو ببینید

کارشناسیمو سال 94 گرفتم هر سوالی دارید بپرسید در خدمتم خیلی اتفاقی این پیامو دیدم

سلام وقتتون بخیر

من تازه این تاپیک رودیدم

من رشتم تجربیه الان تایم انتخاب رشته و..هست هیچیم ازاین کتاب های طراحی صنعتی نخوندم ولی خودم خیلی خلاق وایده پردازم ایده های خوبی هم براطراحی و..فی البداهه حتی دارم

اینکه اگه برم دانشگاه آزادیاغیر انتفاعی اول اینکه مدرکش معتبر هست برای این رشته که آزادبخونم دوم اینکه من که تجربی بودم وتوهنرستان یافنی حرفه ای این۳سال کتاب های این رشته رو نخوندم تودانشگاه برام مشکلی پیش میادیاحالانسبت به بقیه دانشجوهاعقب بیوفتم و..؟؟؟