2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته عالی هست ولی برخلاف خیلی از رشتها به استعداد نیاز داره مهمترین مورد داشتن ذهن خلاقه

سلام ممنونم از توجه و پاسخگوییتون

من انسانی‌ام و برای کنکور هنر تلاش می‌کنم؛ هنوز به طور کامل نمیدونم چه رشته‌ای میتونه باعث بشه آینده خوبی تو دنیای هنر داشته باشم؛ اما اینطور بهم معرفی شد که طراحی صنعتی رشته پردرآمد و آینده‌داریه؛ میخوام بدونم میتونم درش موفق بشم و چطور رشته‌ایه؟

اطلاعات زیادی ازش ندارم فقط در حد اینکه میدونم همه وسایل اطرافمون از گوشی گرفته تا میز و مبل رو طراح صنعتی طراحیشون کرده

عذرخواهم بابت طولانی شدن پیام و پیشاپیش ممنونم ازتون

سلام ممنونم از توجه و پاسخگوییتونمن انسانی‌ام و برای کنکور هنر تلاش می‌کنم؛ هنوز به طور کامل نمیدونم ...

خواهش می کنم 

هر سوالی داشتید بپرسید جواب میدم مسئله ای نیست

انسانی هم رشته مورد علاقه خودمم هست البته رشته ریاضی رو سرآمد میدونم هرچند خودم تجربی خوندم و عاشق هنر بودم از منظر شما براتون این رشترو تحلیل می کنم خوبه که دید فلسفی دارید میتونه خیلی بهتون کمک کنه زمانیرو که سرمایه گزاری کردید بیهوده نبوده .

از نظر آینده شغلی و درآمد بله رشته تاپی تو دنیا بحساب میاد تو ایران هم داره جا میوفته کارفرماها کم کم دارن متوجه اهمیتش میشن برای بورسیه گرفتنم رشته خیلی خوبیه آمریکا چین و ایتالیا راحت پذیرش میشه گرفت خودتونم حتما سرچ کردید بستگی به سطح علاقه و استعدادتون مسیر و شاخه ای رو که می خواید از گرایشای طراحی صنعتی انتخاب می کنید که تو این سالها متنوع تر هم شده من بهتون طراحی محصول رو پیشنهاد میدم البته باید پارامترای بیستری در مورد توانایی و عملکردو علاقتون بدونم که دقیق تر راهنمایی کنم مثلا اگه یه گرافیست از بپرسه برندینگو و هویتسازیو بهش پیشنهاد میدم این چیزیه که نمیشه سطحی نظر داد راجبش .

تو ایرانم تبریز و تهران دانشگاهای مطرح این رشترو دارن که تبریز رو هم توصیه نمی کنم 

خیلی راحت می تونی کسبوکار خودتو را بندازی محصول مورد نظرتو تولید کنی اگه آدم خلاقی باشید مثل یه مخترع که مسیر خودشو داره و اگه در اون سطح نباشید میتونید برای شرکتهای تولیدی یا کارگاهای کوچیک همکاری کنید 

اگه تصمیمتون جدی هست از همین حالا خودتونو جلو بندازید زبان انگلیسی دوتا از نرم افزارهای مربوط اسکتچ زدن و منابع و کتابهای این رشترو یاد بگیرید خیلی خیلی شمارو جلو می ندازه بمرور اگه خواستید منابع رو معرفی می کنم

خواهش می کنم هر سوالی داشتید بپرسید جواب میدم مسئله ای نیستانسانی هم رشته مورد علاقه خودمم هست البته ...

سپاس فراوان از توضیحات مفیدتون

تحصیل در این رشته در چه سطحیه؟ باید زبان انگلیسی هم عالی باشه؟ ریاضیات در چه حد؟ 

لطف می‌کنید اگر درمورد منابع و فضای تحصیلیش و دانشگاه هم برام توضیح مختصری بدید؛ ممنونم

سپاس فراوان از توضیحات مفیدتونتحصیل در این رشته در چه سطحیه؟ باید زبان انگلیسی هم عالی باشه؟ ریاضیات ...

خواهش می کنم در ایران تا ارشد داره ولی تا کارشناسی بیشتر نیاز نیست چون تو ارشد چیز مفیدی یاد نمی گیرید ولی در کشورهای خارجی متفاوته و تا دکترا میتونید ادامه بدید انگلیسی رو برای درس خوندن تو ایران نیاز ندارید برای بورسیه و دورکاری گفتم چون میتونید برای شرکتهای خارجی از داخل ایران هم پروژه انجام بدید ریاضی رو برای گذروندن واحدها لازمه ولی در آینده شغلی تاثیری نداره باید طراحی و ایده پردازیتون قوی باشه و تسلط به نرم افزار 

منابع برای کنکور که نسبت به سالهایی که ما بودیم خیلی تغییر کرده اون موقع ما دوتا کتاب مهمتریناش بود تاریخ هنر و تاریخ جهانی طراحی صنعتی بود و منابع سوالات سالهای قبل که یه چکیدست ولی منابع حین تحصیل که از کنابها سایتهای مرجع ووو هست رو در صورت قبولیتون در اختیارتون میزارم 

فضای تحصیل و جو کلی این رشته عالی هست و قطعا لذت میبرید هم بخش تئوری داره هم کارگاه و کار تیمی 

در مورد دانشگاه هنر تهران هم بد نیست در حال حاضر هم فکر کنم با شرکت اسنوا همکاری می کنه برای طاحی محصولات البته تنها دانشگاه بدرد بخور هست دانشگاه تبریز و مشهد کلا وقت و هزینه تلف کردنه ولی اینجا اساتید خوبی داره و سختگیر هستن اینو بدونید که بر خلاف رشتهای دیگه با خوندن این رشته آینده شغلیتون بشرط تلاش تظمین شدست آگهی استخدامیشو میتونید سرچ کنید از معدود شغلهاییه که هوش مصنوعی تهدیدی براش حساب نمیشه 

این رو داخل یوتیوب سرچ کنید industrial design
به فارسی هم سرچ کنید طراحی صنعتی

برای طراحی صنعتی ریسرچر خوبی باید باشید کمکتون می کنه 

طراحی صنعتی روز جهانی هم داره رشته مهیجیه 

اگه قبول شدید حتما خبر بدید 

من  اینجام برای پاسخگویی

خواهش می کنم در ایران تا ارشد داره ولی تا کارشناسی بیشتر نیاز نیست چون تو ارشد چیز مفیدی یاد نمی گیر ...

خیلی سپاس از راهنماییتون؛ ممنونم از وقتی که صرف می‌کنید و با حوصله پاسخگو هستین

بسیار هم عالی؛ ان‌شاءالله دعا کنید؛ امیدوارم شماهم تو زندگیتون موفق و سلامت باشید

یه سوال کوچیک دیگه هم دارم عذرمیخوام؛ اینکه برای آزمون عملی من به خودم شک دارم که بتونم موفق بشم یا نه؟ در چه حد باید طراحی خوب باشه؛ من تقریبا میشه گفت متوسط هستم

خیلی سپاس از راهنماییتون؛ ممنونم از وقتی که صرف می‌کنید و با حوصله پاسخگو هستینبسیار هم عالی؛ ان‌شاء ...

زنده باشید خواهش می کنم 

تو آزمون طراحی ملاک نیست نمره اصلی رو به قدرت ایده پردازی میدن مثلا اون سالی که من کنکور دادم ازم خواستن یه ساعت طراحی کنم ایده من برای ساعت یه ساعت بود که اعداد رو بشکل نور نشون میداد نقاشیمم خوب نبود ولی ایدم خوب بود نگران نباسید چیز سختی نیست نمونه سوالاتو حتما مطالعه کنید

خیلی سپاس از راهنماییتون؛ ممنونم از وقتی که صرف می‌کنید و با حوصله پاسخگو هستینبسیار هم عالی؛ ان‌شاء ...

از سایت پینترست استفاده کنید و سایت طراحی صنعتی ایرانی 

اینجا اجازه نمیده لینک بفرستم خودتون سرچ کنید

خواهش می کنم در ایران تا ارشد داره ولی تا کارشناسی بیشتر نیاز نیست چون تو ارشد چیز مفیدی یاد نمی گیر ...

اینجا نمیشه لینک اشتراک گذاشت این سایت رو سر بزنید با طراحی صنعتی آشناتر بشید

زنده باشید خواهش می کنم تو آزمون طراحی ملاک نیست نمره اصلی رو به قدرت ایده پردازی میدن مثلا اون سالی ...

که اینطور؛ بسیار هم عالی واقعا ایده خیلی خوبی داشتید

موفق و پیروز باشید