خواهش می کنم در ایران تا ارشد داره ولی تا کارشناسی بیشتر نیاز نیست چون تو ارشد چیز مفیدی یاد نمی گیرید ولی در کشورهای خارجی متفاوته و تا دکترا میتونید ادامه بدید انگلیسی رو برای درس خوندن تو ایران نیاز ندارید برای بورسیه و دورکاری گفتم چون میتونید برای شرکتهای خارجی از داخل ایران هم پروژه انجام بدید ریاضی رو برای گذروندن واحدها لازمه ولی در آینده شغلی تاثیری نداره باید طراحی و ایده پردازیتون قوی باشه و تسلط به نرم افزار
منابع برای کنکور که نسبت به سالهایی که ما بودیم خیلی تغییر کرده اون موقع ما دوتا کتاب مهمتریناش بود تاریخ هنر و تاریخ جهانی طراحی صنعتی بود و منابع سوالات سالهای قبل که یه چکیدست ولی منابع حین تحصیل که از کنابها سایتهای مرجع ووو هست رو در صورت قبولیتون در اختیارتون میزارم
فضای تحصیل و جو کلی این رشته عالی هست و قطعا لذت میبرید هم بخش تئوری داره هم کارگاه و کار تیمی
در مورد دانشگاه هنر تهران هم بد نیست در حال حاضر هم فکر کنم با شرکت اسنوا همکاری می کنه برای طاحی محصولات البته تنها دانشگاه بدرد بخور هست دانشگاه تبریز و مشهد کلا وقت و هزینه تلف کردنه ولی اینجا اساتید خوبی داره و سختگیر هستن اینو بدونید که بر خلاف رشتهای دیگه با خوندن این رشته آینده شغلیتون بشرط تلاش تظمین شدست آگهی استخدامیشو میتونید سرچ کنید از معدود شغلهاییه که هوش مصنوعی تهدیدی براش حساب نمیشه
این رو داخل یوتیوب سرچ کنید industrial design
به فارسی هم سرچ کنید طراحی صنعتی
برای طراحی صنعتی ریسرچر خوبی باید باشید کمکتون می کنه
طراحی صنعتی روز جهانی هم داره رشته مهیجیه
اگه قبول شدید حتما خبر بدید
من اینجام برای پاسخگویی