2777
2789

صبح دلم درد گرفت همیشه سمت راستم درد داشت صبحی همه جاش بعد هرحور بود خوابیدم چندساعته بیدارم حرکاتشو حس می کنم ولی خیلی ضعیف تر قبلا خیلی سریع و پرزور بود لازمه برم بیمارستان 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر به بیمارستان نزدیکی یه سری بزن خیالت راحت بشه انشالله که چیزی نیست

نزدیک که نیستم ولی لازم باشه میرم

خب طبیعیه بزرگ‌شده دیکه جا نداره سریع حرکت کنه ،همین که دو ساعت یه بار حرکت ریزیم احسلس کنی خوبه

آخه ی دفعه از صبح این جوری شد تا دیشب شکمم باحرکلتش میپرید

عزیزم دکتر به من می‌گفت اونم می‌خوابه قرار نیست که شما هر لحظه دستتو بزاری لگد بزنه.بعد غذا ۴تا بیشتر حرکاتشو فهمیدی واسه یه روز بسه

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
بچت بزرگ شده جاش تنگ تر شده حرکاتش خب کمتر حس میشه طبیعیه

بچه م هم کم وزنه هنوز دو کیلو نشده 

تا دیشب خوب بود نمی دونم چیکار کنم کسی هم نیست برم دکتر پسرمم خونه تنهاس

عزیزم دکتر به من می‌گفت اونم می‌خوابه قرار نیست که شما هر لحظه دستتو بزاری لگد بزنه.بعد غذا ۴تا بیشت ...

خیالم راحت باشه الان در حد ی لرزش حسش می کنم

اول یه چیز شیرین مثلا بستنی بخور دراز بکش حرکاتشو شمارش کن اگه اوکی بود که خدارو شکر اگر نه یه سری ب ...

🌹

آخه ی دفعه از صبح این جوری شد تا دیشب شکمم باحرکلتش میپرید

کار از محکم کاری عیب نمیکنه حتما برو دکتر ولی خب قطعا یکی از دلایلش هنینه یا خوابه بچه یاجاش تنگه نمیتونه حرکت کنه یه چیز شیرین بخور به پهلوی چپ دراز بکش 

بچه م هم کم وزنه هنوز دو کیلو نشده تا دیشب خوب بود نمی دونم چیکار کنم کسی هم نیست برم دکتر پسرمم خون ...

عزیزم استخونش سالم باشه وزنش درس میشه الکیییی نگراانییی

زنداداش من طفلک ، دکتربش گفته بود یه کیلو به زور!!! اونم هفته ۳۵ خداروشکر هفته ۳۹ بدنیااومد ۲۸۰۰ خیلیم خوب بود 

نگران نباش عزیزم

کار از محکم کاری عیب نمیکنه حتما برو دکتر ولی خب قطعا یکی از دلایلش هنینه یا خوابه بچه یاجاش تنگه نم ...

الان گفتم پسرم بره بستنی بگیره 

عزیزم استخونش سالم باشه وزنش درس میشه الکیییی نگراانیییزنداداش من طفلک ، دکتربش گفته بود یه کیلو به ...

خداروشکر دعام کن این بچه رو بعد سه تا سقط خدا بهم داده دیگه طاقت اتفاق بد ندارم