2777
2789

۸ ساله ازدواج کردم ۳۰ سالمه تا حالا شوهرم مخالف بچه بود امروز گفت سال اینده اقدام میکنیم از ظهر استرس و دلشوره افتاده به جونم با اینکه بچه دوست داشتم نمیدونم چرا انقدر ترسیدم 😔🥺طبیعیه؟؟

آره عزیزم.

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبلش حتما چکاب کنید خودتون رو

۸ سال مدت زیادی برای جلوگیری

مگر اینکه خودتون رو چک کرده باشید هر ساله

چون وقتی اقدام کنی تا ی مدت هم ممکنه باردار نشی

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

قبلش حتما چکاب کنید خودتون رو۸ سال مدت زیادی برای جلوگیریمگر اینکه خودتون رو چک کرده باشید هر سالهچو ...

من مرتب دکتر رفتم و تحت نظر بودم مشکلم اینه الان دارم داروی افسردگی میخورم نمیدونم باید چیکار کنم نخورم افسرده میشم بخورم واسه بچه ضرر داره 

منی ک حداقل ۴سال بعد تازه میخواستم اقدام کنم ولی خب ناخواسته ۲ماه پیش باردار شدم

عزیزم خداروشکر کن بهتون هدیه داده 

خیلیا در ب در دوا درمونن برا بچه

نمونه ش خود من تا اومدیم اقدام کنیم فهمیدم مشکل داریم

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

من مرتب دکتر رفتم و تحت نظر بودم مشکلم اینه الان دارم داروی افسردگی میخورم نمیدونم باید چیکار کنم نخ ...

با دکتر زنان

و اون دکتری که برات دارو تجویز کرده مشورت کن

بعد ممکنه بچه بیاد و حالتو خوب کنه و اون افسردگی بره برای همیشه

منی ک حداقل ۴سال بعد تازه میخواستم اقدام کنم ولی خب ناخواسته ۲ماه پیش باردار شدم

به سلامتی عزیزم یه وقتایی هیچی طبق برنامه پیش نمیره ولی خب ببین خوبی ناخواسته اینه دردسر و دکتر رفتن اینا نداره