2777
2789

توروخدا اگه تا الان از دعا و خوابند کردن کسی ک ب خیر ختم بشه جواب گرفتین کمکم کنین‌

زندگیم رسما سر یه زن خراب داره داغون میشه هرکاری فکرشو کنین کردم زندگیم نپاشه 😢😢😢😢

ولی دارن جدامون میکنن 

توروخدا اگه کسی سراغ دارین ک با دعای رحمانی یا هرچی بتونه بین دو نفر ک محرم هستن زن شوهرن اشتی بده بگین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه درخواستمو قبول کنید من یه دعایی مال خوابند من خودم خوندمش اثر کرد تاعکسش بفرستم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
فقط برای زن و شوهر جوابه؟! مثلا برای آشتی دو تا برادر جواب نمیده؟

ن فقط زن شوهر برا اشتی دوتا برادر ۷ بار سور نصبربخون 

نمیدونم ۷۰ بار سوره حجد بخون دوبرادر بهم عزیز بشن خوب بشن باهم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بجای این خرافات و جهل برید پیش مشاور 

مردای متاهل الت بدست سرگردان خودخواهن و خودشونو روی زنای دورشون تخلیه جنسی و احساسی میکنن و از زنای دورشون سواستفاده میکنن 

تا وقتی متوجه نشی مشکل شوهرته نه زن دیگه ایی مشکلت حل نمیشه 

نه

خوب بهتر نیست اصل مشکل رابطه رو حل کنید  نمیگم دعا نکنید اتفاقا به خدا توکل کنید دعا کنید برای گرمی رابطتون به امام زمان عج متوسل بشید ولی کنار همه اینا خودتونم برای گرمی رابطه تلاش و همت کنید آموزش ببینید بنظرم گاهی لازمه از ی مشاور حاذق و کاربلد و خداشناس کمک بگیره ما که همه چیز رو نمیدونیم

خوابند چیه ؟

چرتو پرتایی که ادمهای بیسواد با جهلو خرافات سالها سر مردمو شیره مالیدن و از ادمهای نادان سواستفاده کردن تا جیبشونو پر پول کنن 

مثل این شاخهای مجازی پولپرست که با تبلیغ و ویو و لایک مردم نادانو گول میزنن تا به خواسته هاشون برسن و به ریش مردم بخندن باهمون پول پزشو به مردم در سختی بدن 

« بسم الله الر حمن الرحیم. وَالضُّحَى وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَى مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَى وَلَلْآخِرَهُ خَیْرٌ لَّکَ مِنَ الْأُولَى وَلَسَوْفَ یُعْطِیکَ رَبُّکَ فَتَرْضَى أَلَمْ یَجِدْکَ یَتِیمًا فَآوَى وَوَجَدَکَ ضَالًّا َهَدَى وَوَجَدَکَ عَائِلًا فَأَغْنَى فَأَمَّا الْیَتِیمَ فَلَا تَقْهَرْ العجل العجل العجل الساعه الساعه الساعه الوحا الوحا الوحا فلان بن فلان علی حب فلانه بنت فلانه »

اینو روزی هفت بار بخون و به جای فلان بن فلان اول شوهرت و پدرش و دومی بعد حب‌ اسم خودت و پدرت بگو