2777
2789
عنوان

سلام دوستان امدم حلالیت بطلبم

120 بازدید | 17 پست

دوستان ما 4دوست هستیم تو خوابگاه وقتایی که حوصلمون سر میرفت میومدیم اینجا چرت و پرت میگفتیم  بعضی تاپیک مال خودم بود بعضی هاشو دوستام برا سرگرمی میزدن حالا تو بازی جرعت انتخاب کردم بیام حقیقتو بگم     حلال کنید  

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود                                                                                        

من یکی که حلال نمیکنم واقعا

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راحت باش چون من ذاتن هیچکدوم از تاپیکای نی نی سایت رو جدی نمیگیرم

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

این تاپیکتم مشخص نیست راسته یا دروغ🤣

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
اینجا رو جدی نمیگیرم چند ساله ....شما هم راحت باش

دقیقا

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

حلالت...

چه اهمیتی داره 

چند وقته متوجه شدم اکثرا تاپیکا دروغِ

تو هم یکی رو بقیه...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

معلوم نیست دست کدوممون هست   

ای ادم زرنگ

وقت حق الناسه الکی وقت دیگرانو تلف میکنید حق الناس بزرگی به گردنتون هست برا سرگرمیم راه های زیادی وج ...

وا چرا خب هرکی دوست داشت میمومد

تا بتونم جدی نمیگیرم، اما حق الناس گردنتونە و بەهمین سادگی نیست حلال کنید وتمام

عزیز جان اینجا 1000تا تاپیک دروغ برا سرگرمی میزنن