2777
2789
عنوان

دلم با شوهرم صاف نمیشه

288 بازدید | 23 پست

سلام عزیز های دل نمی‌دونم چطور بگم قبلا شوهرم خیلی اذیتم کرده ما عاشقانه باهم زندگی رو شروع کردیم ولی بعد عقد منو خیلی اذیت کرد مثلا همش بهم فحش نیداد خونوادم رو تحقیر  کرد چند بار کتکم زد و اینکه تو دوران عقد ک دو سال تموم بود حتی یه هزاری بهم پول نمیداد و اجازه دخالت ب مادرش میداد کلا یه جوری بود که عصبی سده بودم حالم داغون الان سه ساله خونمون هستیم خیلی رفتاراش خوب شده ولی هر بار دخترای خونواده خودشو میبینم ک باهاشون چطور رفتار میشه حالم بد میشه باهاش دعوام میشه هر مردی رو میبینم که محبت ب زنش میکنه داغ دام تازه میشه هر چند الان خوبه ولی من چی 

عشقی ک ازم گرفت چی هر بار یاد رفتارش میوفتم چند ساعت حالم بده چطور میتونم زندگی کنم کسی شرایط منو داشته ؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره من 

هیچ وقت حال دلم خوب نشد 

عین زخمی که  هر روز‌  زخمی تر میشد 

حتما روی خودت کار کن و مشاوره برو  اینجوری ادامه بدی‌ دوباره ممکنه شرایط  مثل قبل شه 

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
منم جای تو بودم دلم صاف نمیشد خواهر چاره چیه سعی کن ابدا به گذشته فکر نکنی هرچی بوده تموم شده رفته م ...

میدونی مثلا تو حسابش ۲۰۰ ملیون پول داشت لباس عروس دو ملیونی اشغالی برام کرایه کرد در این حد بوده چیزاش 

بشین رو یه کاغذ همه ی حرفاتو بنویس . خودتو خالی کن. زیاد بنویس ...بعد در آخر که خالی شدی ببین میتونی ببخشیش.  اگه تونستی ببخشی که عالیه و دیگه فراموش کن قبلا رو اگه الان زندگیت خوبه. گذشته رو رها کن

من دقیقا شرایط تورو دارم و هنوزم خیلی وقتا بد میشه...ولی چون میگی شوهرت خوب شده یه بشین حرف دلتو بهش ...

باهاش حرف زدم یکی دوبار میگفته نمیفهمیدم ببخشید یه چند بارن کفته مردم همینم نمیکنن طلبکارم میشه ازم

میدونی مثلا تو حسابش ۲۰۰ ملیون پول داشت لباس عروس دو ملیونی اشغالی برام کرایه کرد در این حد بوده چیز ...

باز خوبه تحمل کردی من ابدا با این چیزا با همسرم نمیستزم باید خرج کنه

کاربر قدیمی هستم💕
من دقیقا شرایط تورو دارم و هنوزم خیلی وقتا بد میشه...ولی چون میگی شوهرت خوب شده یه بشین حرف دلتو بهش ...

اون نمیتونه منو کمک کنه چون خودش این کینه ها رو تو دلم کرده مادرش خیلی اذیتم کرده الان یه مریضی گرفته دلم آروم شده براش