2777
2789
عنوان

دلم با شوهرم صاف نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 23 پست
باهاش حرف زدم یکی دوبار میگفته نمیفهمیدم ببخشید یه چند بارن کفته مردم همینم نمیکنن طلبکارم میشه ازم

خداروشکر الان متوجه اشتباهش شده این خیلی خوبه..تو میتونی با خوبیایه الانش گذشته رو فراموش کنی به خودت بگو هیچ انسانی کامل نیست منم مشکلاتی دارم...مهم اینه از این به بعد برام خاطره های خوب بسازه...اصلا نزار فکرای گذشته آیندتو خراب کنه..

اره من هیچ وقت حال دلم خوب نشد عین زخمی که هر روز‌ زخمی تر میشد حتما روی خودت کار کن و مشاوره برو ...

حس می‌کنم واقعا مشاور احتیاج دارم به موقع ها از عمد دوست دارم مثلا حرصشو در بیارم دوس دارم عصبیش کنم دلم خنک میشه چند سری دلم براش سوخت اشکشو دراوردم ولی چیکار کنم دست خودم نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر الان متوجه اشتباهش شده این خیلی خوبه..تو میتونی با خوبیایه الانش گذشته رو فراموش کنی به خود ...

خیلی سعی می‌کنم خیلی با خدا عهد بستم کمک کنه زندگی کنم خستم کرد بهترین روزهای زندکیمو سوزوند 

اون نمیتونه منو کمک کنه چون خودش این کینه ها رو تو دلم کرده مادرش خیلی اذیتم کرده الان یه مریضی گرفت ...

منظورم از کمک این بود که از این به بعد جبران کنه...منم تمام ۶ماه عقد و الان که ده ساله سر زندگیمم دلم پراز کینه ست به خصوص ۲سال اول خیلی اذیتم کردن..الآنم تا میام فراموش کن دوباره شوهرم اذیتم می‌کنه و قبول نداره مشکل از اونه.منو مقصر می‌دونه....دقیقا منم بیشترین کینم از مادرشه به خاطر نیشو کنایه هاش.

خداروشکر الان متوجه اشتباهش شده این خیلی خوبه..تو میتونی با خوبیایه الانش گذشته رو فراموش کنی به خود ...

میدونی الان شاید در هفته چند بار غذای بیرون بخوریم ولی دلم میخواست اونموقع میومد یه بار منو میبرد بیرون یه سیب زمینی برام میخرید نمی‌دونم همچین چیزی الان شاید هر ماه یه دست لباس سر تا پا بخرم ولی اونموقع با ی روسری خوشحالم نکرد اینا درد داره اکر نداشت دلم نمیسوحت ازین ک خودش کلا غذای بیرون میخورد از اینکه من با پول تو جیبی ک جمع میکردم براش کادو نیخریدم یاد بگیره از کادو هام ایراد میکرفت نمی‌دونم هزار تا کار

منظورم از کمک این بود که از این به بعد جبران کنه...منم تمام ۶ماه عقد و الان که ده ساله سر زندگیمم دل ...

میدونی چون خودشیغته هستن خدا انشاالله خودش حکمشون کنه

خیلی سعی می‌کنم خیلی با خدا عهد بستم کمک کنه زندگی کنم خستم کرد بهترین روزهای زندکیمو سوزوند

درسته ولی اون روزا دیگه رفته...بهترین روزای عمرت همین روزاست که داره می‌ره شوهرت اونا رو سوزوند خودتم داری با فکرات این روزا رو میسوزونی‌...با خودت بگو اون سختیارو کشیدم که الان قوی بشم..

میدونی الان شاید در هفته چند بار غذای بیرون بخوریم ولی دلم میخواست اونموقع میومد یه بار منو میبرد بی ...

ببین دو نفری که ازدواج میکنن از دوتا خانواده جدا با کللللی اختلاف نظر میان...اون فرد یه عمر توی اون خانواده بزرگ شده با عقاید اونا..رفتار اونا..افکار اونا....معلومه که زمان زیادی می‌بره تا عوض بشه..مثلاً یه پسر اگه ببینه تو خونه پدرش به مادرش محبت می‌کنه ازش یاد میگیره.ببینه پدرش دستودلبازه اونم یاد میگیره و دقیقا برعکس باشه هم یاد میگیره رفتار اونا رو...شوهرتو الان یاد گرفته که چطور زندگی کنه....مردا وقتی زن میگیرن عوض میشن چون با یه شخص دیگه هم خونه میشن و چیزایی جدیدی یاد میگیرن