2777
2789

من ازدواج دوممه ۴سال عقدپسرعمم بودم یاخیانتاش وبچه ننه بودنش جداشدم بعد۳ماه ازدواج کردم بامردی که خواستگارمجردیم هم بود آدم خوبیه تنهامشکلم باهاش مشروب خوردنشه یکم بحث داشتیم باهم دیگه امروزگفت بهم یکم فضابده مقصرخودم بودم همش فکرمیگردم میخوادخیانت کنه بازنگ وپیامایه زیادیم کردمش یک مردعصبی برای همون میخوام چن روزی زنگ وپیام ندم تااونم یکم آزادباشه بااینگه میدونم اهل کاری نبوداماخودم عصبیش کردم🥺خودم کردم که لعنت برخودم باد

الانم اول خانوادم گفتن زیریک سال بایدعروسی بگیرید خانوادش گفتن همه چی یاماخیالتون راحت الام داره میشه ۱سال خانوادش خیلی خونسردنشستن وبیخیال شوهرمم تنهایی نمیتونه...منم هنوز دخترم امشب تصمیم گرفتم وقتی باهاش آشتی کردم ازقصدخودم وحامله کنم تامجبوربشن عروسی بگیرن چون خیلی زمین دارن ولی متاسفانه انقدربیخیالن که نمیرن بدنش به همه بنگاهامیخوان ازاسمون مشتری بیاد...

میترسم انقدرتوعقدبمونم بشه مثله قبل من جایی برای برگشت ندارم دیگه بایدخودم یک کاری بکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا هر کی ندونه انگار پسره چه گوهریه که میخای خودتو یه بچه رو بدبخت کتی که زودتر بیاد بگیرتت

تو مغزت چیه دختر؟؟

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

بچه اسباب بازیه؟ فکر نکرده کاری نکنین هم اون بچه بدبخت شه هم خودتون

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

آره که بعد گیریم اشتباه کرده باشی و یه بچه رو الکی بیاری وسط

فکرم میکنی؟ 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

وا مگه دیوونه ای

مثلا ازدواج دومته باید پخته‌تر و باتجربه‌تر باشی

بعد از عروسی دوسال باهاش زندگی کن

شاید لیاقت پدر شدن نداشته باشه

بچه‌دار شدن مگه شوخیه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)