2777
2789
عنوان

تروخدا کمک کسانی که با خانواده شوهر تو یک ساختمونید

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 76 پست

ما تو یه ساختمون نیستیم ولی تو یه کوچه ایم هم من هم جاریم هم مادرشوهرم والا نه کسی اذیت میکنه نه دخالت یبار یکی ندیدم بیا خونم همه ما میریم خونه مادرشوهرم و تمام

در انتظار شیرین ترین لحظه ی زندگی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما تو یه ساختمون نیستیم ولی تو یه کوچه ایم هم من هم جاریم هم مادرشوهرم والا نه کسی اذیت میکنه نه دخا ...

منم با اینکه طبقه پایینشونم اصلا نمیاد..فقط ما گاهی میریم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

منم اولا خیلی سختم بود به ویژه اینکه شوهرم وقت و بی وقت منو تنها میذاشت و میرفت پیششون. ولی الان دیگه عادی شده منم شاغل شدم سرم با کار خودم گرمه زیاد برام مهم نیستن.

خوبیهایی هم داره مثلا بعضی وقتا غذا میفرستن برامون

کار خوبه خدا درست کنه ....

من

از همون روز اول سعي كردم كمتر خونه باشم همش ميرفتم خونه مامان خودم

بعدشم الان هم اگر كاري با هركدومشون داشته باشم قبلش زنگ ميزنم خونشون بعد مثلا ميرم پشت درشون ....

اونام يادگرفتن زنگ بزنن

اصلا صميمي نشدم باهاشون هربارم كه دعوت نهار شام ميشم مثل كساييكه خونشون دوره ميخوام برم ي شكلاتي چيزي ميبرم با خودم شوهرم ميگه ٢ط راه كه شكلات نميخواد ولي من ميگم هميشه رسمي بايد رفتار كرد

🌸
ما تو یه ساختمون نیستیم ولی تو یه کوچه ایم هم من هم جاریم هم مادرشوهرم والا نه کسی اذیت میکنه نه دخا ...

واااای چقد خوب..

ما تو یه ساختمونیم،ولی همش مادرشوهرم میاد و دخالت و ناراحتی و ناهار وشام و .....

منم دوس دارم هفته ای یه بار بریم خونه بزرگتر که مادرشوهر باشه..

ولی خب......

منم طبقه بالاشونم سختیاش بیشتره

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

چقدر با شخصیت افرین بهشون

فدات..از اول نشون دادم اهل برو بیا و بریز بپاش نیستم...یه جورایی  نشون دادم عاشق تنهایی هستم..در صورتی ک‌بشدت برون گرام..

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

خخخ من هفته ای یه بارم بهههه زووور میرم خونشون اصلا خوشم نمیاد از رفتو آمده زیادی مادرشوهرم اینام به این رفتارم عادت کردن😊

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️