2777
2789

یه خونه اونم نه آنچنانی با وسیله های بی کیفیت و رو به پایین در حد بخور نمیر اونم غذا با کیفیت بالا نه مثلا میوه خیلی کم هر روز نیست گوشت خیلی کم آجیل که اصلا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من دوست دارم هر روز پیشرف کنم و خودم و ذره ذره بالا بکشم

اگه وسایلم معمولی باشه جمع میکنم یکی یکی و نو میخرم و....

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

نه به هیچ وجه زندگی بدون پیشرفت نمیخوام

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. 💞{۱۴۰۳.۱۲.۸}💞 https://daigo.ir/secret/51158064435

اصلا 

من دارم با شکم حامله خودمو میکشم  تا فقط این ۷ ماه باقی مونده رو روال کنم زندگیمو برای بچم ک در رفاه باشه

ب کم قانع نباش

خانمِ اقای مهندس 💍سنجاب کوجولو‌ مامان امیدوارم به زودی سالم بیایی به آغوش من و بابایی🥲باعث سربلندی بابا و‌بابایی بشی🫧 عزیزم از خدا میخام برات بهترین پدر مادر بشیم لیاقت بودنت رو داشته باشیم🥺 همسر عزیزم تمام سختی هایی که دارم میکشم برای اینکه تو رو به تمام چیزی ک لیاقتشو داری برسونم مرد من👩🏻‍❤️‍👨🏻ما باهم به همه چیز میرسیم چون خدا با ما هست 💍خدای عزیزم‌ من عاشقم و میدونم به تمام جیز های درون ذهنم میرسم چون بهت ایمان دارم 🦋🪵 ما سه تا یک تیمیم بدون هم یتیمیم🌝😁

نه من دوست دارم هر روز پیشرف کنم و خودم و ذره ذره بالا بکشماگه وسایلم معمولی باشه جمع میکنم یکی یکی ...

شوهر من خرج وسیله و خنزر پنزر نمیکنه

از نظرش خرج واقعی باید برای سرمایه گذاری بلند مدت و آینده باشه 

الان هم سرمایه گذاری کرده توی مسکن

وام هم گرفته تا دلت بخواد

اسباب خونم دلم رو زده ولی عوض نمیکنه

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

من وسایل خونم نو امروزی هر بار کم کم خریدم به خاطر دل خودم نه به خاطر فامیل تجملاتی مجبور بودم خونم حداقل وسایل شیک بخرم ،خوراکم معمولیه و خونم معمولی و لی پس انداز اصلا نداریم ، هر چی هم داشتم از دستم رفته انگار خدا تو سرنوشت بعضی ها پول رو ننوشته اونم ماییم 🤕