2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم ولنتاین

283 بازدید | 33 پست

با یکی یه مدته کوتاهیه که دوست شدم حدود یه ماه بعد قبل ولنتاین بت دوستش درموزد هدیه اینا حرف میزدن بحث عروسک اینا شد فک کردم واسه من خریده نمیخواپ بهم بگه منم رفتم واسش باکس خریدم کادورو بهش دادم ولی اون هیچی بهم نداد گفت من یه چیز ساده خریدم چند روز دیگه بهت میدم اما هنوز خبری نیست بعدش امشب سر یه موضوعی دعوامون شد گفت بزار کادورو بهت بدم بعد یه سری چیزا رو بهت میگمو اینا منم از دهنم پرید گفتم خب کی کادورو میدی بهم تا حرفاتو بزنی. میگم یه موقع فک نکنه پولکیم یا کادو میخوامو اینا ولی خیلی دلم میخواست هدیه بگیرم دوستش پول نداشته واسه دوس دخترش پول قرض گرفته کادو خریده ولی این دریغ از یه شاخه گل!واقعا ناراحت شدم. الانم عذاب وجدان گرفتم میگم فک نکنه واسه کادو میخوامش😂سر اون موضوعی که دعوامون شدم بهش گفتم تو منو گردن نگیری یکی دیگه گردن میگیره پسر قحط نیست میگفت دلمو خیلی شکستی از چشم افتادی یه کوچولو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرابایدعذاب وجدان داشته باشی بحث پولش نیست ولی این آقابرات ارزش قائل نشده به نظرمن که کات کن

همون ینی ارزش یه چیز کوچیک نداشتم یه شاخه گل نخرید برام حتی تبریکم نگفت. امشبم گفت چند روز دیگه کادوتو میدم

همون ینی ارزش یه چیز کوچیک نداشتم یه شاخه گل نخرید برام حتی تبریکم نگفت. امشبم گفت چند روز دیگه کادو ...

این جورمردافقط کاری باهات میکنن که پرپربشی به نظرم رابطتوباهاش قطع کن ودلیلتم بهش بگو

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست

عه بس کنید بابا😐همش ولنتاین ولنتاین مارو گا.... چرا هز خودش نمیپرسی چرا نخریده

ناشناس من✨:>     https://daigo.ir/secret/51033137573                                                                                                          یه آدم معمولی با یه زندگی غیر معمولی🌚💕:)) تو زندگیم به دنبال پیدا کردن بهونه‌های خلاقانه برای تنبلی ام🦦✨! عاشق غذام، موسیقی‌ ،فیلم وسریال،طبیعت،کتاب، گربه ، دیدن ماه و ستاره‌هام 🌙🌱. •یک عدد نامزد خوش قدو بالا هم دارم که بالاخره به هم رسیدیم 🫦💗:) 

خب جمله‌ی خوبی نگفتین ☺️ درواقع بهش گفتین : 

بهت علاقه ندارم و تو و یکی دیگه برام فرقی نداره!☺️

میشه ازتون یه خواهش کنم ؟🙏 

قبل از اینکه هر چیزی رو بگید یکی دو ثانیه صبر کنید و از اونجا که سرعت فکر کردن بالاس ، فکر کنید این چیزی که میخوام بگم معنیش چیه؟ طرف چی برداشت می‌کنه!

خود من از روزی که این کارو کردم واقعا رابطم با همه بهتر شده!☺️

شاد باشید 🙏 

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.