2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم ولنتاین

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 33 پست
خسیسم نیست که خیلی وقتا شام اینا میریم بیرون خرج میکنه اصن . یه تومن هز شب میده شام یخورم اونوقت ۴۰۰ ...

نمیدونم شاید از این چیزا خوشش نمیاد

ناشناس من✨:>     https://daigo.ir/secret/51033137573                                                                                                          یه آدم معمولی با یه زندگی غیر معمولی🌚💕:)) تو زندگیم به دنبال پیدا کردن بهونه‌های خلاقانه برای تنبلی ام🦦✨! عاشق غذام، موسیقی‌ ،فیلم وسریال،طبیعت،کتاب، گربه ، دیدن ماه و ستاره‌هام 🌙🌱. •یک عدد نامزد خوش قدو بالا هم دارم که بالاخره به هم رسیدیم 🫦💗:) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خب. باید چه واکنشی داشته باشم

خب .. با جوابایی که دادی مطمئن شدم دیگه تو یه نوجوون ۱۴ -۱۵ ساله ایی .. تو هنوز درکی از مسائل مهم زندگی و چیزایی که داری به چشمت میبینی نداری .. این آدم کادو خریده ولی به تو نداده .. این یعنی همزمان با تو با کس دیگه ایی هم رفیقه و تو دومی هستی و به حساب نمیای .. علنا هم گفته با تو یه رابطه جدی نمی خواد و گردنت نمیگیره .. الان تو چه مغزی داری که اینارو نمی بینی و یه سری حرف های بی معنی راجع به پولکی بودن و اینا میزنی .. آدم .. اون اصلا نمی خوادت .. چون این همه چیز رو نمی بینی و هنوز تو کف دادن و ندادن کادویی بهت میگم بچه ایی .. جنع کن رفیق بازی رو .. الان برات زوده ..