2777
2789
عنوان

فروش طلا

308 بازدید | 49 پست

سلام خانوما من شوهرم میگه ک بیا طلاهاتو بده به من بفروشم بدی هامو بدم بعد شغلشم تازه رفته توش درامد خوبی داره و میگه ک تا برج ۵ اون سال برات میخرم باز چیکار کنم بنظرتون؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه جاش نصف خونتون را لاقل به نامت بزنه ؟

همچین چیزی واقعا به شناخت سما از همسرتون و رابطه اتون بستگی داره

یه مرد واقعا پشتیبان زنش هست و حرفش دوتا نمیشه و جون میکنه واسه زندگی

یه مرد هم هست دنبال کندن از زن هست تا زن را بدون سرمایه کنه و توی سرش بزنه 

واقعا یه نظر را واسه ی همه نمیشه داد عزیزم

همیشه با فروش طلا مخالف بودم اگه اونا رو برات هدیه گرفته که دیگه نباید پس بگیره،حتی اگه گفته بعدا بر ...

نه نمیخاد بگیره اصلا اینجوری نیس ک بگه حتما باید بدی ولی خب چک هاش برگشت خورده و خب خیلی فکرش درگیره هیچ راهی هم نداره واسه این به من گفت

نمیشه جاش نصف خونتون را لاقل به نامت بزنه ؟همچین چیزی واقعا به شناخت سما از همسرتون و رابطه اتون بست ...

نه عزیزم شوهر من مرد خوبیه مثلا دیشب ۲ملیون کادو ولنتاین داده کلا برامن همه جوره بوده و خودشم اعصابش خورده ک میخاد طلاهامو بفروشه بعدم عزیزم ما عقدیم خونه نداریم هنوز

نمیتونه بدهی هارا قسط بندی کنه و یا از پدرش قرض بگیره ؟

با توجه به افزایش نرخ طلا فروختنش واسه ی پرداخت بدهی اگر خیلی موضوع مهمی نباشه یکم ریسکه

بهتره طلا واسه تبدیل به چیزهای ماندگار مثل خونه و یا درمواردی ماشین فروخته بشه (البته اگر ضرورت در کار نباشه )