2777
2789
عنوان

بابام آبروم رو میبره😑😑😑😂

285 بازدید | 26 پست

بابام ی عکس از چند سال پیشم گرفته خیلی بد شده خیلی بعد هرجا میریم بابام پا میشه اون عکسو نشون میده میگه این همین دختر منه ها مردم یدونه اون عکسو نگاه میکنن یدونه منو میخندن خدایا من چیکار کنم هزار بار گفتم بابا اون عکسو پاک کن گفت نه خیلی قشنگه گفتم پس نشون نده اونو میگه نه اونو دوست دارم بقیه ببینن چقدر خوشگله

اخه کجاش خوشگله😑😑😑🤦‍♀️🤦‍♀️😂 ابرو واسم نزاشته 

تازه یبار استوری کرد اونو با بدبختی راضیش کردم پاک کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂بابای من

چند روز پیش نامزدم داشت راجب شپش حرف می‌زد بابام گفت آره 

دنا بچه بود یه بار شپش گرف 

منو بگی😭😭😭

نامزدمم سیوم کرده شپشو

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

وای دقیقا 

منم یبار روز دختر بابام برام استوری گذاشته بود

اونم چیییی یه عکس ک سرم پایین بود داشتم میخندیدم و اصلا حواسم به دوربین نبود 

یهو زنگ زدم گفتم بابااااا تو ک اصلا استوری نمیذاری یهو چی شد😂

گفت نه دخترم عکست چشه خیلیم خوشگله شبیه خودم افتادی🤦🏻‍♀️

بزور پاکش کرد

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

وای دقیقا 

هر چی عکس از من تو گوشی بابامه همش یا چشام چپه یا موهام دو دهنمه 

دقیقا هم نمیزاره حذف کنم وای یادم انداختی

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

حسودی کردمممممم بچه درونم میخواد گریه کنه

فکر نکنم تو گوشی اون عکس از من بوده باشه......

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
😂😂😂بابای منچند روز پیش نامزدم داشت راجب شپش حرف می‌زد بابام گفت آره دنا بچه بود یه بار شپش گرف من ...

🤣🤣🤣

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲