2777
2789

من تقریبا بیست دی بود که داشتم بالا و پایین میپریدم

یهو زانوم صدا داد یه درد وحشتناکی گرفت

خودم احساس کردم که جا به جا شد

اومدم خونه

نمی‌تونستم هیچ جوره راه برم خیلی درد داشت

بابام گفت دکتر نمی‌خواد خودم برات جا میندازم 

برام جا انداخت

اما تا الان که حدودا یک ماه گذشته فعالیت که میکنم خیلی درد میگیره

امروز رفته بودم تهران ، الان انقد درد می‌کنه از درد همینجور دارم گریه میکنم و تو بالشت جیغ میکشم 

نمیتونم دوباره درست راه برم

بهشون میگم پول بدین خودم تنها حداقل برم دکتر

میگن نه نمی‌خواد خوب میشی

خانوادم خسیس هم نیستن ، نمی‌دونم چرا اینجوری میکنن

آخه دفعه قبلی که زانوم در رفت ، شدید تر بود اما دوهفته‌ای کامل خوب شد بدون دکتر

اما الان نمی‌دونم چرا خوب نمیشه

دیگه واقعا نمی‌کشم😭😭

به نظرتون واقعا زانوم ایراد پیدا کرده؟

برم دکتر یا نرم

یک عدد احمق هستم🎀

اگه نمیتونی راه بری زنگ بزن اورژانس بیاد ببرتت بزارشون تو عمل انجام شده

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

واااااا ینی چی ک نری دکتر

از فردا جیغ و گریه رو شروع کن و فقط گریه کن و بگو درد دارم

تا ببرنت دکتر

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نمیتونی راه بری زنگ بزن اورژانس بیاد ببرتت بزارشون تو عمل انجام شده

میتونم راه برم اما به زور و خیلی لنگ میزنم توی راه رفتن

پاشنه پامو که اصلا نمیتونم بزارم زمین ، زانومم نمیتونم صاف کنم همینجوری خم مونده از درد

یک عدد احمق هستم🎀

برو آبجی من همینجوری بود یهو وسط راه رفتن معمولی زانوش درمیرفت دلش از درد ضعف میرفت، ی مشت قرص عضله یا غضروف بود با ویتامین و کلسیم دکتر بهش داد چندماه مصرف کرد خوب شد، ی دکتر قبلش رفته بود دکتر گفت باید عملشه، ولی آخرش با همین قرصا خدارو شکر خوب شد

میتونم راه برم اما به زور و خیلی لنگ میزنم توی راه رفتنپاشنه پامو که اصلا نمیتونم بزارم زمین ، زانوم ...

زنگ بزن میان

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

میتونم راه برم اما به زور و خیلی لنگ میزنم توی راه رفتنپاشنه پامو که اصلا نمیتونم بزارم زمین ، زانوم ...

عزیزم سکوتت و ریختن درد تو خودت باعث شده جدی نگیرن، جیغ بزن دادبزن بگو حااااالم بده نمیتونم تحمل کنم ،جیغ بزن بگو دیگه تکون نمیتونم بخورم،ازونی ک هستی هم بدتر نشون بده تا ببرنت، اگه دردش کهنه شهر دیگه خوب نمیشه