2777
2789

پارسال در حد تماس با خانمی مچشو گرفتم 

یه گوشی یدک داشت با یه خط مجزا با اون با زنه در ارتباط بود 

کلی ماجرا پیش اومد و داغون شدم سرش ،داستانش طولانیه، اما تموم شد به هر حال و منم بخشیدمش 

چند ماه پیش گوشیش خراب شد یه گوشی دیگه خرید ، خرابه رو داد تعمیرش کردن ،دوباره از همون قبلی استفاده کرد ،منتها جدیده رو نیاورد خونه،چند باری ام پیگیر شدم گفت محل کارمه ، میارم ، اما نیاورد 

چند هفته پیش اومد خونه ،چند دقیقه بعد رسیدن یهو گفت من برم پایین در ماشینو چک کنم ، از وقتی هوا سرد شده بعضی وقتا قفل نمیشه ، در صورتیکه دزدگیر تصویری داره به محض باز موندن یکی از درا آلارم میده ، خلاصه رفت پایین ،منم آیفون رو روشن کردم دیدم رفت تو ماشین داشبورد رو باز کرد نمیدونم چیکار کرد معلوم نبود ،یکی دو دقیقه طول کشید ، اما در ماشین رو چک نکرد ،اومد بالا منم به روش نیاوردم

دوباره امشب بعد شام گفت من امروز قرصمو نخوردم یادم رفته برم از ماشین بیارمش،منم گفتم باشه ، اون لحظه نرفت ، یه ساعت بعد من تو سرویس بودم دیدم در باز شد فهمیدم شوهرمه داره میره پایین ، صداش کردم بپرسم برا چی میری پایین ، عین جت درو بست رفت 

چند دقیقه بعد اومد بالا ، پرسیدم برای رفتی پایین گفت رفتم در ماشین رو چک کنم ببینم باز نباشه ، و اسمی از قرص نیاورد

حس میکنم داره گند بالا میاره دوباره 

الان ۳ ساعته همه خوابن ، من خواب به چشمم نیومده ،دلم شور میزنه 

زده به سرم آروم پاشم برم پارکینگ ماشینو بگردم ببینم چیزی پیدا میکنم 

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.