پارسال در حد تماس با خانمی مچشو گرفتم
یه گوشی یدک داشت با یه خط مجزا با اون با زنه در ارتباط بود
کلی ماجرا پیش اومد و داغون شدم سرش ،داستانش طولانیه، اما تموم شد به هر حال و منم بخشیدمش
چند ماه پیش گوشیش خراب شد یه گوشی دیگه خرید ، خرابه رو داد تعمیرش کردن ،دوباره از همون قبلی استفاده کرد ،منتها جدیده رو نیاورد خونه،چند باری ام پیگیر شدم گفت محل کارمه ، میارم ، اما نیاورد
چند هفته پیش اومد خونه ،چند دقیقه بعد رسیدن یهو گفت من برم پایین در ماشینو چک کنم ، از وقتی هوا سرد شده بعضی وقتا قفل نمیشه ، در صورتیکه دزدگیر تصویری داره به محض باز موندن یکی از درا آلارم میده ، خلاصه رفت پایین ،منم آیفون رو روشن کردم دیدم رفت تو ماشین داشبورد رو باز کرد نمیدونم چیکار کرد معلوم نبود ،یکی دو دقیقه طول کشید ، اما در ماشین رو چک نکرد ،اومد بالا منم به روش نیاوردم
دوباره امشب بعد شام گفت من امروز قرصمو نخوردم یادم رفته برم از ماشین بیارمش،منم گفتم باشه ، اون لحظه نرفت ، یه ساعت بعد من تو سرویس بودم دیدم در باز شد فهمیدم شوهرمه داره میره پایین ، صداش کردم بپرسم برا چی میری پایین ، عین جت درو بست رفت
چند دقیقه بعد اومد بالا ، پرسیدم برای رفتی پایین گفت رفتم در ماشین رو چک کنم ببینم باز نباشه ، و اسمی از قرص نیاورد
حس میکنم داره گند بالا میاره دوباره
الان ۳ ساعته همه خوابن ، من خواب به چشمم نیومده ،دلم شور میزنه
زده به سرم آروم پاشم برم پارکینگ ماشینو بگردم ببینم چیزی پیدا میکنم