امروز عموی عزیزمو به خاک سپردیم ،ایشون سالها با سرطان جنگیدند ولی دیگه طاقت نیوورد،خیلی ناراحتم ،مراسم توی یه شهر دیگه بودکه با شهر ما فقط ۳۰کیلومتر فاصله داره،فامیل ما یهرسم دارند که هر کجای ایران باشند دوست دارند در زادگاه خودشون دفن بشن ،من ۱۵سالهزازدواج کردم و تو اینسالها خانواده شوهرم برای مراسم هیچ کدوم از فامیلای نزدیکم به شهر پدری من نیومدند در حالی که مادربزرگ شوهرم که فوت شدند همه عموها وعمه ها خانوادهرخودم اومدند امروز که میخواستیم بریم ختم به شوهرم گفتم به پدرت نمیگی ،گفت نمیخوام تو زحمت بیفتن گفتم تو روت میشه اینو میگی اینهمه فامیل من بهتون احترام میگزارن اما شما چی،بعد پاشدبه باباش زنگ زد اما در دسترس نبود دیگهبیخیال شدیم خودمون رفتیم،امشب شوهرم بهرخونشون زنگ زد و گفت عموی من فوت شده امامادرشوهرم نگفت گوشی بده نانسی یه تسلیت بگم خیلی ناراحت شدم اما به شوهرم چیزی نگفتم تصمیم گرفتم این هفته نرم خونشون ببینم اون زنگ میزنه ،البته عادت به این کار نداره ،حالا میخواستم بپرسم اگه هیچی نگفت به روش بیارم یا نه،چون برای جاریم و داماشون که خواهر و برادر هم هستند توجه بیشتری میکنند
خدا رحمتشون کنه.عزیزم طرف باید خودش شعور داشته باشه که متاسفانه نداره حداقل بخاطر پسرش ب تو و خانوادت تسلیت میگفت یه زنگ میزد .اومدنش پیش کش اینجوری خودشو نشون داده .
خب معلومه نبایدم بری خونشون بلاخره شما عزادارین وصاحب عزا اونا باید بیان خونت حداقل بهت احترام بزارن
من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
احترام کاملا متقابل و دو طرفه ست اینو ن میگم بخاطر کینه ورزی ولی عزیزم هیچ لزومی نداره فعلا بریدخونشون بگو عزادارام دوستا و آشناها لطف میکنن میان میخوام خونه باشم فعلا