2777
2789
عنوان

یه مرد متاهل بهم گیر داده بود حالا کارم پیشش گیره

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 60 پست
اینکه شب و روزت رو برای پسری ک اصلا نمیشناسی سیاه کردی نشون میده چقدر ساده و نپخته ای این حس رو ما ه ...

خیلی ممنون از اینکه همه چیو واضح کردید فقط سوال من اینه چطور راحت دل میکندید؟ من تابحال با پسری نبودم و اولین پسریه که اینقدر دیوونه وار میخوامش اخه میترسم حالمو بد بگیره حرفی بزنه حرکتی بزنه و کاری کنه تا اخر عمرم از یادم نره

ببین دختر گلم!اون مسئول دانشگاه اینطور که خودت می گی آدم مُیله داریهاین جور آدما کمین می کنن برای ای ...

چشم عزیز دلم چشم خیلی مرد تیز و زرنگی هست حسابی ته دلم با حرفتون خالی شد بقول شما فقط دنبال اتو هستش خیلی ممنونم ازتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دوسش داری بهتره یجوری به گوشش برسونی آبروت مهم تر از ی کراشه که معلوم نیس اصن رل داره نداره خوشش ...

مشکل من همینه اتفاقا اینکه فردا در همه صورت مجبورم برم دفترشش تا کارای دانشگاهمو انجام بده میترسم بهش بگم دوسش دارم

خیلی ممنون از اینکه همه چیو واضح کردید فقط سوال من اینه چطور راحت دل میکندید؟ من تابحال با پسری نبود ...

راحت دل نمی‌کنیم اذیت شدم خیلی هم اذیت شدم اما عاجز نشدم 

همینکه کسی رو تحویل نمیگیره فک میکنی خیلی خاصه و تک پره اما اشتباه می‌کنی اون انواع و اقسام مشکلات روحی روانی داره و دنبال یکی هست ک عقده هاشو خالی کنه ،امیدوارم تو اون یه نفر نباشی 

همیشه به خودت بگو که آدم با ارزشی هستی و لایق کسی هستی که با تمام وجود بهت عشق بورزه و بهت حس امنیت و آرامش بده 

نه کسی که قراره با اعصاب و روانت بازی کنه و تحقیر بشی 

...
ادم نیست اصلا ادم نیستش یک نفر تو سایت بهم گفته رفته تو رابطهه

یه نفر تو سایت از کجا پسره رو میشناسه؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

راحت دل نمی‌کنیم اذیت شدم خیلی هم اذیت شدم اما عاجز نشدم همینکه کسی رو تحویل نمیگیره فک میکنی خیلی خ ...

چشم عزیزم ممنونم ازتون بعضی وقتا یه عده کامنت هایی میذارن که بشدت یه حالتی بهم دست میده پیام شما هم یکی از اون نمونه هاس چون دقیقا همینطور که میگید از لحاظ روانی ادم زیاد سالمی نیستش و چندبار با رفتاراش سرکلاس متوجه شدم ممنونم از راهنماییتون ارزوی بهترینا رو برای شماهم دارم

ممکنه یعنی؟ اخه ادم درسخونی نیست

اصلا چرا انقد خودتو اذیت میکنی خب بدون اینکه کلاس باهاش داشته باشی وقتی دیدیش رفت سر هر کلاسی تو هم بر بشین سر کلاس 

بیرونت میکنن از کلاس؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

یه نفر تو سایت از کجا پسره رو میشناسه؟

نمیشناختش فاال گرفته بود گفت یکی به فالورر هاش اضافه شد و اون هم پارتنرش هست چون دقیقا یکدونه هم به فالوررهاش اضافه شده بود با این حرف اینقدر حالم بد شد که تا چندین ساعت داشتم گریه میکردم از اون روز تا الان حالم خوب نیست

نمیشناختش فاال گرفته بود گفت یکی به فالورر هاش اضافه شد و اون هم پارتنرش هست چون دقیقا یکدونه هم به ...

خیلی خلی

اصلا چرا انقد خودتو اذیت میکنی خب بدون اینکه کلاس باهاش داشته باشی وقتی دیدیش رفت سر هر کلاسی تو هم ...

نه از کلاس بیرونم نمیکنن مخصوصا جمعیت زیاد باشه که اصلا ولی ضایع نیست؟ بقهمه واسه این رفتم سرکلاس خوب بلخره استاد حضور غیاب میکنه و اتفاقا اینم میدونه رشته من یک چیز دیگس