2777
2789
عنوان

بنظرتون ازدواج کنم یا نه

117 بازدید | 23 پست

منو نامزدم ۴سال باهم دوست بودیم

الان که کار به خواستگاری رسیده دو دلم... میترسم بعد ازدواج پشیمون بشم انصافا تااینجا فقط عین دوتا دوست اومدیم جلو

خوبیا و بدیارو میگم شما جای من بودید چکار میکردید

هر دو باهم یه رشته خوندیم شغل آزادمون یه جوره ...باهم یه اداره کارمند شدیم

همو دوست داریم خب بلاخره جداشدن تو ۲۸سالگی سخته

اخلاقاشو میدونم درحدی که میتونم رفتار بعدیشو بگم...چقد دیگه یکی بیاد که اینطور بشناسمش

دوسم داره و گوش به حرفمه 

تو این اوضاع بد اقتصادی خواستگار نیست و باوجود تموم شرایط خوبم یه دونه خواستگار نداشتم

پسرای امروزه همه دنبال دوستین و پسرای خوبی نیستن

حالا بدی ها

خیلی باهام حس رقابت داره...یعنی درحدی که من اگر بیشتر از اون به خودم برسم دعوا میکنه چون قبلا خودش گفته هرکی تورو باهام میبینه مقایسه میکنه و میگه تو سرتری...یا حتی توی کار همش میگه پست تو سطح پایین تره من فلانم...مدامم توی حرفاش بهم میگه عقده ایو غرور کاذبو این حرفا

تعصبیه...اجازه بیرون رفتن نمیده.از شوهر خواهرم خوشش نمیاد...با مردا خوشش نمیاد صحبت کنم...توی خونم زیاد بفهمه باکسی صحبت و بگو بخند کنم روی اعصابم میره...لباس پوشیدم خیلی حساسه حتی میگه چادر بپوش ولی من میگم همین سطح کارمندی پوشو دوس دارم

قابل اعتماد نیست...قابل اعتماد نیست مثلا چندسال قبل لپ تاپمو امانت دادم بهش بعد قهر که کردیم میگف برش میدارم واسه خودم میفروشم...یا مثلا میگه مهریه کم بزاریم بعدش ببخشش..توی زندگی رفتیم چیزی بنامت بزنم حقوقتو کارتشو بدی دست من و این حرفا...الان برادرش سر همین حرفا با خانومش کارشون رسیده به دادگاه....حتی همین الانا هی پرسو جو میکنه حقوقتو چکار میکنی بده به من زندگیمونو بسازمو این حرفا...

به شدتم آدم عصبی و دنبال دعواییه یعنی یذره زنگ بزنه رد بزنم تا شب اذیت میکنه

حالا شما جای من بودید چکار میکردید

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

اینم بگم ک حس میکنم شاید بعدا زندگی مرفهی باهاش نداشته باشم یا بار زندگی روی دوش من باشه...هرکاری داره میده من انجام بدم

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این عیباش اینقدر زیاده گرخیدم

شما متاهلی؟

کدوماش بیشتر یکم راهنمایی میدی

بدی هاش زیاد بود

شما متاهلی؟

یکم بیشتر راهنماییم میدی

شما متاهلی؟یکم بیشتر راهنماییم میدی

اره عزیزم متاهلم 

انگار مرد سالاره همه چی باید ب خواسته اون باشه 

من خودم راضیم برم سرکار ب همسرم کمک کنم حقوقمو بدم بهش ولی وقتی بهش میگم اون راضی ب این کار نیست

و اینکه خیلی قراره محدود کنه شمارو گویا

اره عزیزم متاهلم انگار مرد سالاره همه چی باید ب خواسته اون باشه من خودم راضیم برم سرکار ب همسرم کمک ...

منم راضیم کمک کنم با حقوقم ولی این از همین الان معلومه بعدا چخبر بشه...مثلا من با حقوق ماهم رفتم دکتر میگه چرا رفتی دکتر میزاشتی واسه زندگیمون بهد خودش تموم حقوقشو ساندویچ خریده خورده

اگر جون و پول و مهم تر از همه اعصاااابتو دوست داری هرچه سریعتر از این آدم سمی دور شو‌وووو

واقعا جداشدن الان سخته...حس میکنم زیادی دیر شده...

اصلنم خواستگار ندارم آخه کی ازدواج میکنه تواین شرایط

من طبق تعریفای های شما حس میکنم مردسالار و زورگو باشه

هست

واقعا جداشدن الان سخته...حس میکنم زیادی دیر شده...اصلنم خواستگار ندارم آخه کی ازدواج میکنه تواین شرا ...

یجوری میگی جدا شدن سخته انگار ده ساله ازدواج کردی دوتا بچه هم ازش داری....

بابا یکم دعا و نذر و نیاز کن از خدا ی مرد خوب بخوا ببین چطوری برات جور می‌کنه 

از چیه این خوشت اومده که بندش شدی

حتی اگر تا اخر عمرت ازدواج نکنی خیلی بهتر از اینه

پسرعموی من یک دهم این بدی نداشت چنان چزوندمش که نگو 

حالا تو با ی همچین اعجوبه ای میخوای بری زیر س سقف!!

من بودم جواب منفی میدادم

یعنی اقعا ارزش موندن نداره؟

تواین سن جدایی سهت نیست؟

آخه خواستگارم نیس تو این شرایط