2777
2789
عنوان

بچم تا کتک نخوره حرف گوش نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 49 پست
درست میشه کم کم ، سعی کن حالا که بزرگتر شده جریمه اش کنی مثلا وقتی پدربزرگش رو میبینه بدتر میشه بگو ...

اینکار و هم کردم.میگم وقتی خونه خودمونیم عالیه قشنگ گوش میکنه .حتی امروز ک میخواستیم بریم داشتیم لباس میپوشیدیم خودش داشت میگفت مامان خونه بابا جون اذیت نمیکنیمااا.گریه نمیکنیماا.هرکسی بعد مهمونی باید بره خونه خودش.بعد ب محض اینک رسیدیم خونه باباجونش یهو شردع کرد گربه من‌نمیایمااا..ما گفتیم حالا تا موقع رفتن .موقع رفتن هم شروع کرد ب جیغ و داد میخواستیم باهاش حرف بزنیم با ارامش صداش میکردیم اصلا نمبذاشت حرف بزنیم مثل دیوونه ها َجیغ میکشید میدویید دور خونه.دقیقا ی ربع همه سعی کردیم ارومش گنیم.جواب نداد اخرسر باباش عصبی شد ب دونه زدش دیگ عین ادم اومد لباس پوشید و رفت

اینکار و هم کردم.میگم وقتی خونه خودمونیم عالیه قشنگ گوش میکنه .حتی امروز ک میخواستیم بریم داشتیم لبا ...

خب نبرش چند مدت یک هفته دوهفته بذار وقتی دلتنگ شد و پرسید بعش بگو به خاطر رفتار زشت و بدقولیت این هفته نمیریم تکرار کنی میشه ۲۰ روز و ...

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعصابم خرد شد نخواستم اصلا توضیحاتتو بخونمفقط خواستم بگم اگه مقید و دینداری زدن بچه دیه داره و دیه ب ...

من ادم‌مقید و دینداری نیستم.ولی شما اگ مقید و دینداری باید بدونی ندونسته و الکی نباید قضاوت کنی...ب قول خودت حتی توضیحات منو نخوندی..من نه ب کارم افتخار کردم.نه اومدم کارمو ترویج بدم.خودم توی توضیحاتم گفتم از این موضوع ناراحتم.گفتم که چه روش هایی و رفتم و تو چ موقعیت هایی بنا ب ناچاری کتکش زدم.و مسلما وقتی اینجا مطرحش کردم و درخواست کمک کردم.یعنی دلم‌نمیخواد این رویه رو پیش برم.عاجز شدم.اینجا مطرح کردم که هرکس راه حلی داره بهم ارائه بده

نگفتم که شما بیایی درس دینداری بهم بدی😊

طفلک بچه ها...تنبیه بدنی نکنید لطفا...اگر می دونستید چقدر عزت نفس و اینده اش را با اینکار نابود می ک ...

عزیزجان من از همه اینا اگاهم.توضیحات بنده رو مطالعه فرمودین؟؟؟متوجه عجز بنده شدین؟متوجه شدین که من درخواست کمک‌کردم؟متوجه شدین که از اینکار خودم ناراحتم؟؟؟

سلام سرتون قطعا داره جلب توجه میکنه لطفا اگ مالی مشکلی نداری چند جلسه ببرش روانشناس آنقدر خوبه که با ...

ممنونم از اینکه درک‌کردین و متوجه حال من شدین.بله حق با شماست دنبال یک روانشناس خوب هستم.واقعا دیگ‌چیزی ب ذهنم‌نمیرسید عنوان کردم که اگه کسی راه حلی داره بهم بگه خودم از این موضوع خیلی ناراحتم

اینجا هیچ کس نمیتونه راهکار بده ایشون به درمانگر نیاز داره اگه واقعا بفکر بود بجای تا‌پیک توی مجلزی ...

من عادی سازی نکردم.بزرگوار مقید

من درخواست کمک‌کردم.کاشکی فرق این‌دوتارو میدونستین.کاشکی از اسم‌خدا همه چیزش رو متوجه میشدین نه فقط عکس‌پروفایلتون و ادعای دینداریتون

منم دقیقا مطرح کردم که درخواست کمک‌و راه حل بدم

اول کتک رو بزارین کنار، بعدم تو اینستا کلی دکترای خوب هستن که راه حل میدن، با کتک بچه بیشتر شرطی شده، عادت کرده یه کتک بخوره بعد گوش کنه، خیلی بده هاااا

من خودم پسرم نزدیک شش سالشه، به شدت یه مدتیه لجباز شده، خب پسر من دلایل زیادی داره واسه لجبازی و خودمم میدونم، منم دارم دنبال راه حل میگردم

خب نبرش چند مدت یک هفته دوهفته بذار وقتی دلتنگ شد و پرسید بعش بگو به خاطر رفتار زشت و بدقولیت این هف ...

الان خیلی کم‌میریم ولی کلا فقط اون نیست..هرکس ک‌بیاد یا هرجا ک بریم همینه.حتی تو خونه هم همش داره اذیت میکنه..البته تو خونه خیلی کمتره ولی وقتی یکیو میبینه دیگ غیر قابل کنترله..بدم‌میاد کسی دعواش کنه.بخاطر این خودم بهش تذکر میدم ولی اصلا گوش نمیکنه..یعنی حتی یک لحظه هم‌مکث نمیکنه ک ادم متوجه بشه حرفو شنیده..کاملا بی توجه همچنان کارخودشو تکرار میکنه بعد وقتی ک داد میزنی گوش میده.خیلی وقتا داد هم کار ساز نیست کتک بخوره وایمیسته

اینجا هیچ کس نمیتونه راهکار بده ایشون به درمانگر نیاز داره اگه واقعا بفکر بود بجای تا‌پیک توی مجلزی ...

اینجا کلی مامان هست که هرروز دارن با بچه هاشون کلی چالش رو میگذرونن و گاهی تجربه میتونه بیشتر از صرفا علم کارساز باشه

کرجم

منم کرجم 

پسرم بردم پیش راضیه عصاره دکتر کودکان تو تهران سعادت آباد  واقعا معجزه کرد اصلا پسر منم حرف گوش نمی‌داد چند تا دکتر روانشناس و روانپزشک بردم گفتن بیش فعاله اگه درمان نشه بزرگتر بشه 

نمی تونی کنترلش کنی