2777
2789
عنوان

بچم تا کتک نخوره حرف گوش نمیده

508 بازدید | 49 پست

سلام‌پسرم ۵ سالشه اصلا حرف گوش نمیده.مثلا ی کاری میکنه ک داره میره تو مخت یا داره بقیه رو اذیت میکنه هرچقدر با زبون بهش میگی اصلا انگار که حرف تورو نمیشنوه بدون توجه باز کار خودشو تکرار میکنه بعد ک داد میزنی یا کتک میخوره میشه یه پسر عالی و حرف گوش کن.تازه انگار سنسور های مغزش فعال میشه

مثلا امشب میخواستیم از خونه باباجونش اینا بیایم شروع کرد ب گریه و زاری میخواستیم باهاش اروم حرف بزنیم جیغ میزد میدویید دور خونه.عین دیوونه هاا😒😒بماند که قبلش هم همینجوری ادمو تا نقطه جوش میبرد.همش مخصوصا ی کاری میکنه بقیه اذیت بشن.اصلا متوجه نمیشه ک داره بقیه رو اذیت میکنه.توضیح میدی تذکر میدی اصلا گوش نمیده.وقتی داد میزنی یا بعضا داد هم‌جواب نمیده کتک ک میزنی میشینه گوش میکنه

امشب دیگ واقعا از حد گذشته بود بخاطر نیوندنش هم کلی جیغ و گریه راه انداخت باباش ی سیلی زدش.بعدش دیگ اروم شد گریه هاش اروم شد درست لباسشو پوشید سوار ماشبن شد و اومد

بدم‌میاد تو جمع دعواش کنم یا بزنمش اما چاره نمیذاره واسه ادم.واقعا کاراش ادمو یاد دیوونه ها میندازه

نمیدونم چیکارش کنم.توخونه قبل مهمونی کلی باهاش حرف میزنم همه رو میدونه قشنگ گوش میده میگه باشه.ولی بعدش چشمش ب کسی خصوصا باباجونش میخوره .همه چی یادش میره تو جمع میخوایی باهاشم حرف بزنی یهو جیغ جیغ میکنه بیشرف بازی درمیارع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی آزارش میده ، ببین مشکل اش چیه ؟

ممکنه حتی برای جلب توجه باشه  ، اگه شما و پدرش در برابر مشکلات پسرتون آدم های صبور تری بودین خیلی راحت میتونستین با بی محلی  مدیریتش کنین

اعصابم خرد شد نخواستم اصلا توضیحاتتو بخونم

فقط خواستم بگم اگه مقید و دینداری زدن بچه دیه داره و دیه بر حسب طلا

اگه انسانی و انسانیت داری کسی دلش نمیاد حیوون رو بزنه

خودت میدونی و وجدان خودت و روان این بچه

هیچ ادمی موقع تولد بزهکار نیست لاط نیس چاقو کش نیس خوشبینانه ش افسرده نیس و یه عالمه تروما با خودش نداره

متاسفم برات

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

واقعا بچه پنج ساله رو سیلی میزنین؟؟ ، بیچاره چقد تخریب میشه، مخصوصا با سیلی زدن تو صورت

بچه ها تو این سن لجباز میشن، پسر منم همینه، بهتره دنبال راه حل باشین نه کتک بزنین بچه رو

طفلک بچه ها...تنبیه بدنی نکنید لطفا...اگر می دونستید چقدر عزت نفس و اینده اش را با اینکار نابود می کنید، هیچوقت اینکار را نمی کردید...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

سلام سرتون قطعا داره جلب توجه میکنه لطفا اگ مالی مشکلی نداری چند جلسه ببرش روانشناس آنقدر خوبه که باورت نمیشه خودتم خیلی یاد میگیری آخه میدونم چقدر بچه بعضی موقعا اذیت میکنه خودمم بچه دارم بهتون حق میدم گاهی از کوره در برید اما اینو مطمئنم که راهش کتک و دعوا نیست درسته الان با کتک گوش میده اما اگ ادامه بدید چند ساله دیگه تو روتون واینمیسه بد جوری هم دور از جونش حرف گوش نکن میشه و از شما هم از ته دلش متنفر میشه لطفا از یه آدم متخصص کمک بگیر مگه چه اشکالی داره از کسی که سال ها درسشو خونده و کلی مقاله علمی خونده منطورمه. همین روانشناس کودکه کمک بگیر حتما 

اعصابم خرد شد نخواستم اصلا توضیحاتتو بخونمفقط خواستم بگم اگه مقید و دینداری زدن بچه دیه داره و دیه ب ...

کاشکی بهش راهکار بدی به جای تخریب قطعا ایشون خودشون روحیه اش خرابه  که نمیتونه تحمل کنه متوسل میشه به کتک باید اول روحیه خودشو قوی کنه بعدم  روی اخلاق بچه کار کنن اگ به فکر باشه از راه درستش میشه اما کتک واقعا راهش نیست بعدا نتیجه بدشومیبینن

اعصابم خرد شد نخواستم اصلا توضیحاتتو بخونمفقط خواستم بگم اگه مقید و دینداری زدن بچه دیه داره و دیه ب ...

دقیقا منم چندبار بچمو کتک اروم زدم ، براش طلا خریدم 🤣🤣 باباش گفت بخر دیه داره

عزیزم متاسفانه از اول عا ت کرده به اینکه با داد و دعوا حرف گوش بده نه با محبت و ارامش

بخدا از همون اول هم گوش نمیداد .تنها راه چاره اش بی محلی کردن بود هرچقدر توضیح میدادی بدتر میکرد.میخواستم حواسشو پرت کنم پرت نمیشد بدتر میکرد بی محلی ک میکردم بعد ی مدت ول میکرد..الان دیگ مغزم نمیکشه دعواش میکنم ...خصوصا تو مهمونی نمیشه بی مخل کنی ک.من بی محل میکنم یکی دیگ میرفت پیشش بعد با حرف اون بیشتر گریه میکرد...البته از بچگی عادت کرد با گریه ب خواسته اش برسه الان ک دیگ‌بیشتر شده

کاشکی بهش راهکار بدی به جای تخریب قطعا ایشون خودشون روحیه اش خرابه که نمیتونه تحمل کنه متوسل میشه ب ...

اینجا هیچ کس نمیتونه راهکار بده ایشون به درمانگر نیاز داره اگه واقعا بفکر بود بجای تا‌پیک توی مجلزی و عادی سازی بفکر اصلاح خودش و رفتارش بود 

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

بخدا از همون اول هم گوش نمیداد .تنها راه چاره اش بی محلی کردن بود هرچقدر توضیح میدادی بدتر میکرد.میخ ...

درست میشه کم کم ، سعی کن حالا که بزرگتر شده جریمه اش کنی مثلا وقتی پدربزرگش رو میبینه بدتر میشه بگو بخاطر رفتار زشتت خونا پدرجون مثلا اگه هر هفته دوبار میریم این هفته یه بار میریم پیشش ، وقتی ببینه چیزیکه دوست داره نمیشه کم کم درست میشه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
یه چیزی آزارش میده ، ببین مشکل اش چیه ؟ممکنه حتی برای جلب توجه باشه ، اگه شما و پدرش در برابر مشکلا ...

بیشتر اوقات اتفاقا بی محلی میکنیم چون تنها راه چاره اش بی محلیه...ولی ی وقتایی نمیشه وقتی داره بقیه رو اذیت میکنه نمیشه بی محل بود.مثلا خواهر کوچیکترشو میخوابونم بهش تذکر میدم ک‌ساکت باش بیدار نشه.قبلشم کلی داستان و این‌چیزا امادگیشو بهش میدم.بعد مخصوصا یهو داد میزنه یا همون لحظه میگم هیس.بی توجه ب حرف من‌دوباره تکرار میکنه یا داد میزنه ...بخدا من ب صبور بودن معروف بودن ولی این‌بچه اعصاب واسم نذاشته دیگ اینقد از صبح داد میزنم خودم خجالت میکشم..مادرشوهرم میگفت صدای عروسمونو هیچ کس تاحالا نشنیده ولی الان دیگ صدای دادشو همه میشنون..بخدا هرروز از دستش سردرد دارم.از صبح ک‌چشم وا میکنم تا شب ک بخوابم.همش داره اذیت میکنه فقط