من پیش دکتر ماریا مرادی عمل کردم، خیلی دوره نقاحتم کم بود و زود خوب شدم. فقط دو سه رو اول گچ روش بود. خیلی هم چسب رو بینیم نزدم.. البته بستگی به نوع بینی هم داره. این شماره دکتر مرادی هست 09353229100
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من گچ بینی ام رو دکترم روز سوم برداشت چون بینی ام گوشتی بودو خیلی بد فرم بود. دردم بعده دو روز تموم شد مسکنم نمی خوردم ورمش بعکس حرف خیلیااا قبل از یه سال تموم شد بخاطر این که خیلی مراعات کردم و رژیم گفتم تا ورم نکنه زیاد و زود خوب شد دکتر رویا لطفی یگانه بینی ام رو عمل کرده و عکسم توی سایتش هست https://drlotfiyeganeh.ir/جراحی-بینی-گوشتی/
ازه عزیزم من تا وقتی کچ داشتم طاق باز می خوابیدم ولی بعدش واقعا سختم بود. این دنده اون دنده میشدم . ولی توصیه می کنن تا شش ماه بهتره که اینجوری بخوابین . من دکترم شباهنگ محمدی بود خیلی کارش درسته
عزیزم معمولاً بعد از سه روز گچ رو باز می کنن باز از دکترت باید بپرسی بستگی به بینی و مدل داره من خودم بینی ام استخوانی بودو پیش دکتر علی منافی عمل کردم که گچ رو بعد از سه روز برداشت