الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه هاچرامی گین عمل راحتی هست من یه باررفتم پیش متخصص گوش وحلق ایشون عمل زیبایی هم می کردیه خانم اونجابودهمصحبت شدیم گفتن همه میگن راحته یه نگاهی بهم کردگفت هفت جدوابادم اومدجلوچشمم کی بهت گفته اسونه😡
بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
دختر خاله ی من عمل کرده بود تا یه هفته از دردش به خودش فحش میداد میگفت غلط کردم. بنده خدا کلی طول کشید تا خوب بشه و عادت کنه به بینی جدیدش.
🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻 نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد... 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀