2777
2789

فرم بینی هم تقریبا بعد ۶ ماه  مشخص میشه ولی بازم یه کم ورم داره تا ۱ سال که بعد ۱ ماه دیگه فقط شبا چسب  میزدم که ورم نکنه

عشق سوء تفاهمی ست بین دو احمق که با ببخشید گفتنی تمام میشود😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بخیه دارم

پسسسسس حتما برو دکتر اونا بگن گوش نکن فقط قبلش برو حمام که خیس بخوره حسابی

زن ها از عادی شدن، تکراری شدن، از مثل روز اول نبودن می ترسند! زن ها را مثل روز اول دوست بدارید.
اعععغ  هرکیو دیدم رفته بود حموم خیس ک شدع بود راحت برداشته بودن اگ نشد ور نمیرم باهاش میرم مط ...

عزیزم راحت برش دارن خب همون موقع بخیه رو میکشن بعدم چسب بینی 

دیگه خود،دانی 

چیزهایی که دکترم بهم گفته بود رو بهت گفتم

زن ها از عادی شدن، تکراری شدن، از مثل روز اول نبودن می ترسند! زن ها را مثل روز اول دوست بدارید.

بچه هاچرامی گین عمل راحتی هست من یه باررفتم پیش متخصص گوش وحلق ایشون عمل زیبایی هم می کردیه خانم اونجابودهمصحبت شدیم  گفتن همه میگن راحته یه نگاهی بهم کردگفت هفت جدوابادم اومدجلوچشمم کی بهت گفته اسونه😡

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم

بعد از عمل بهتر است وضعیت خوابیدن به حالت نیمه نشسته باشد. این روند برای بهبود روند درمان و جلوگیری از بروز عوارض احتمالی است.

• به منظور استفاده از کرم برای مراقبت های بهداشتی بینی بهتر است کرم را بوسیله ی گوش پاک کن روی محل مورد نظر بمالید.
  • به منظورجلوگیری از ایجاد دفرمگی و آسیب رسیدن به قرینگی بینی لازم است مراقب ضربه ها و برخورد های احتمالی به ناحیه ی سر و صورت، بود.
  • معمولا تورمی که باقی می ماند تا شش ماه حتی تا یک سال باقی می ماند و بعد از آن بینی فرم واقعی به خود می گیرد.
  • به مدت بیست و چهار ساعت از کمپرس سرد استفاده شود.
  • غذایی که استفاده می شود بهتر است حالت نرم داشته باشد و نیاز به جویدن طولانی مدت نداشته باشد.
  • دوش گرفتن طوری باشد که پانسمان روی بینی خیس نشود.
  • مسواک زدن منعی ندارد و می توانید بهداشت شخصی را رعایت کنید.

ادامه مطلب

بچه هاچرامی گین عمل راحتی هست من یه باررفتم پیش متخصص گوش وحلق ایشون عمل زیبایی هم می کردیه خانم اون ...

برای منکه خیلی راحت بود زمانش طولانی بود ولی من هیچ حس بدیی بعدش نداشتم و نه درد

دختر خاله ی من عمل کرده بود تا یه هفته از دردش به خودش فحش میداد میگفت غلط کردم. بنده خدا کلی طول کشید تا خوب بشه و عادت کنه به بینی جدیدش. 

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀