2777
2789
عنوان

توی این شرایط انتخابتون کدومه⁉️

107 بازدید | 20 پست

یه بچه کلاس اولی دارم و یه بچه ۴ ماهه

توی شهر همسرم زندگی‌ میکنیم که شهر بزرگیه ولی با هیچ کس در ارتباط نیستیم(بنا به دلایل مختلف ازجمله قطع رابطه با خانواده همسر)

شهری که من توش زندگی میکردم مرکز استانه و ۸_۹ ساعت با اینجا فاصله داره 

حالا سوالم اینه که زندگی توی شهر بزرگ با امکانات خوب ولی ارتباط ضعیییییف  یا زندگی توی شهر من با امکانات متوسط رو به بالا و ارتباطات قوی ؟؟؟؟؟

سلام مجدد از کاربری که خیلی معروفه و الان به این فلاکت افتاده بخاطر تعلیق شدن های بی جهت

در امد توی شهر بزرگ متوسط و اگر توی شهر من باشیم احتمالا کارمند بشیم‌هر دو

اینجا من سر کار نمیرم و منبع درامد فقط همسرم هست

سلام مجدد از کاربری که خیلی معروفه و الان به این فلاکت افتاده بخاطر تعلیق شدن های بی جهت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا قضاوت نکنید که اینجا با کسی چرا رفت امد نمیکنی چرا دوست نمیشی چرا ...چرا‌‌‌‌.... چرا....

چرا ها زیاده من فعلا دنبال اونا نیستم

فقط میگم به نظرتون شما به عنوان یه خانم و مادر کدوم رو انتخاب میکنید؟

من که تو غربتم واقعا نمی ارزه این دوری کاش میشد برگردم شهرمون

به نظرم به هیچ عنوان نمیارزه

به نظرم به هیچ عنوان نمیارزه

من شوهرم کارمند اینجا خودمم میتونم شاغل بشم در کل امکاناتم خوبه ولی هر دفعه میبینم خپاهرم یا داداشام رفتن خونه مامانم غصه میخورم که اونجا نیستم ولی بخاطر آینده بچم مجبورم اینجا بمونم

لطفا با دلیل‌ میگید؟

خب از نظر امکانات که شهر خودت هم خوبه و در حدی هست که به مشکل بر نخورید و بچه هات بتونن پیشرفت کنن.از لحاظ شغلی هم که شهر خودت بری بهتره.و برا بچه هات هم شهر خودت بهتره چون روابط اجتماعی بیشتری دارن و حال خودت و بچه هات قطعا شهر خودت بهتره چون با خانواده ت در ارتباطی.

شاعر میگه :لا تقسوا علی أنثی إلا فی عناقها…به زن سخت نگیریدمگر به هنگام در آغوش کشیدنش :))

من و بچهام ۹۰ درصد مواقع خونه ایم شاید جمعه بریم بیرون اونم توی ماشین بیرون رو نگاه کنیم و یه غذا بخوریم و برگردیم 

تفریحمون در همین حده

دوستای همسرم چون به ما نمیخورن خیلی رفت امد نداریم باهاشون

خودمم با چند نفری دوست شدم دیدم روحیاتمون و شرایطمون با هم جور نیست و ارنباطمون کمرنگ شد

این وسط مادر شوهرم هفته ای یک بار میاد خونمون که اونم سنش به من نمیخوره نه تنها من بلکه به بچهامم نمیخوره

من شوهرم کارمند اینجا خودمم میتونم شاغل بشم در کل امکاناتم خوبه ولی هر دفعه میبینم خپاهرم یا داداشام ...

امیدوارم بری شهر خودت

این حسی که تو داری من ار روز تجربش میکنم وقتایی که میرن خونه مادرم من تنها تر میشم ینی اینجوری حس میکنم که تنها ترم

من بخاطر بچهام تصمیم گرفتم برم شهر خودم چون اینجا دایره ارتباطی ما تقریبا صفره

بچم فقط با همکلاسیاش در ارتباطه

خیلی سخته شهر دور بودن 

خب از نظر امکانات که شهر خودت هم خوبه و در حدی هست که به مشکل بر نخورید و بچه هات بتونن پیشرفت کنن.ا ...

شهر خودم مرکز استانه و اب و هواش با اینجا فرق داره ولی خب جای خوبیه در کل

اونجا یه زندگی کارمندی داریم که نهایتا حقوقمون بشه ۲۰ یا۳۰ تومن ولی بجاش خیالم راحته که نزدیک خانوادم هستم

اما اینجا هر بار مریض میشیم یه نفر نداریم اب بده دستمون

شهر خودم مرکز استانه و اب و هواش با اینجا فرق داره ولی خب جای خوبیه در کلاونجا یه زندگی کارمندی داری ...

من در کل زندگی کارمندی رو ترجیح میدم چون احساس امنیت مالی بیشتری دارم تا شغل آزاد.کنار خانواده بودن خیلی خوبه از همه لحاظ

شاعر میگه :لا تقسوا علی أنثی إلا فی عناقها…به زن سخت نگیریدمگر به هنگام در آغوش کشیدنش :))
امیدوارم بری شهر خودتاین حسی که تو داری من ار روز تجربش میکنم وقتایی که میرن خونه مادرم من تنها تر م ...

شهر من کوچیکه الان تهرانم اگر شهر دیگه ای غیر از تهران بودم برمیگشتم ولی بخاطر امکاناتش نمیتونم منم اینجا تنهام گرچه فامیل و آشنا دارم منتها منم مث‌شما قط رابطه کردم چون واقعا سمی بودن

شهر من کوچیکه الان تهرانم اگر شهر دیگه ای غیر از تهران بودم برمیگشتم ولی بخاطر امکاناتش نمیتونم منم ...

ان شالله هرچه خیره برات پیش بیاد

خانواده همسر منم خیلی با ما جور نبودن برای همین قط رابطه کردیم 

از قبلش هم با ما غریبه بودن انگار