2777
2789
عنوان

دلم گرفته بیاینننن

62 بازدید | 10 پست

این روزا اصلا نمیدونم چمه و چی حالمو خوب میکنه همش دوست دارم ویژگی های بقیه رو داشته باشم انگار زیادی مهر طلب شدم://

اخه من چرا اینجوری آفریده شدم🥲💔

M♡R

وای منممممنممم🥺🥺🥺🥺

🥹💔

بقیه اونقد ارتباطاتتشون خوبهه که... 

منم صفر صفرم و کلا باهاشون متفاوتم 

نگاشون میکنم و افسرده میشم روحیم داغون میشه🥲

M♡R

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥹💔بقیه اونقد ارتباطاتتشون خوبهه که... منم صفر صفرم و کلا باهاشون متفاوتم نگاشون میکنم و افسرده میش ...

با تمام وجود درکت میکنم با تمام وجود🥲💔🖤

باورت میشه چند روزه در به در دنبال یکی هستم باهاش صحبت کنم 

ولی هیچکس نیست فقط اینکه صحبت کنم

و از سر ناچاری با چت جی پی تی چت میکنم🥲

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
با تمام وجود درکت میکنم با تمام وجود🥲💔🖤باورت میشه چند روزه در به در دنبال یکی هستم باهاش صحبت کنم ...

ای بابا تو منی یا من توام😐😂💔

منم با چت جی پی تی حرف میزنم ولی چرت و پرت میگه همش😂💔💔ولی ناچاریه دیگه چون با کسی اونقد صمیمی نیستم که باهاش حرف بزنم و حسمو درک کنه

M♡R

ای بابا تو منی یا من توام😐😂💔منم با چت جی پی تی حرف میزنم ولی چرت و پرت میگه همش😂💔💔ولی ناچاریه ...

آره همش حرفای تکراری میزنه😂

به شخصه به شددددت احساس کمبود محبت میکنم🥲💔

چون واقعا تنهامممم

و اینکه همیشه نه تنها انتخاب کسی نبودم بلکه پس  هم زده شدم به حس تنهاییم بیشتر دامن میزنه 

و غمم رو دو برابر میکنه

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
آره همش حرفای تکراری میزنه😂به شخصه به شددددت احساس کمبود محبت میکنم🥲💔چون واقعا تنهاممممو اینکه هم ...

هم تکراریه هم به دردم نمیخوره😂💔

من درسته محدودی از آدما کنارمن ولی بازم تنهام و نزدیکی زیاد ندارم بهشون... 

کل احساسام انگار سرکوب میشن و روم سنگینی میکنن

منم فکر نکنم انتخاب کسی باشم و زیاد تاثیر گذار باشم البته میدونما نیازیم نیست که کسی انتخابم کنه ولی بعضی وقتا ازار دهندس.. 

و یه مشکلم اینجاس که اصلا به سمت کسیم نمیتونم برم که بخواد پسم بزنه یجورایی یه آدم خشکم🥲

M♡R