2777
2789
عنوان

اگه مانتو و لباس عید میخوای بخری

115 بازدید | 8 پست

سایت مانتو بهزادفر که پیج اینستا هم داره عکس لباسا و قیمتاش عالیه،پارسال سفارش داده بودم بعد یه ماه اومد.

ولی اینبار کلی خرید کردم ۶ ماه گذشته هیچ خبری نیس،چیزی به اسم پشتیبانی وجود خارجی نداره😔😔

کلی سایت در مورد گلاه برداریاش نوشتن،مردم میلیون میلیون خرید کردن نفرستاده دیگه...

در ضمن انگار درگاه پرداخت و کارتای خودشو بستن هر ند وقت یکبار یه کارت جدید میزاره و میگه کارت به کارت کنید گلاهبردار از خدا بی خبر....حرومش بشه پول این همه مردم😡😡

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂

شب ولنتاینی انتقام گیری که نیست ایشالله؟!

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

منم الان هرچی میخوام وارد حساب کاربری خودم توی سایت بشم اصلا کد ورود نمیفرسته...نمیدونم چرا هیچ پیگیری قانونی نمیشه که پیجشو ببیندن...تازه نماد اعتماد هم داره😡😡👹

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب ولنتاینی انتقام گیری که نیست ایشالله؟!

برید خرید کنید خیرشو ببینید،چرا به مردم خوبی نیومده...نمیخوام نزدیک عیدی پولی که با هزار زحمت به دست میاری باد هوا بشه و مثل من و بقبه بشید،یه سرچ بزن تو گوکل و بخون

اصلا به گوشم نخورده

کلی فالور داره و تو گرگانه،تا پارسال فروشگاه داشت امسال رو نمیدونم...

برید خرید کنید خیرشو ببینید،چرا به مردم خوبی نیومده...نمیخوام نزدیک عیدی پولی که با هزار زحمت به دست ...

خرید اینترنتی خیلی باب هست دیگه بعد از چند بار اشتباه همه یاد گرفتن کجا بخرن

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

چرا من پیام میفرستم نمیاد

میاد پیامت